Posted by / sâmbătă, 28 ianuarie 2017 / No comments / ,

Adaugă asta la cafeaua de dimineață ca să accelerezi arderea grasimilor pe tot parcursul zilei!Un articol de Cristian Iacov

Dacă si tu te confrunti cu o digestie proastă, iar orice dietă pe care o urmezi nu are efectul dorit, cred că a sosit timpul să încerci acest mic truc. Rezultatele vor incepe sa apară după câteva zile...

Iată cum trebuie sa procedezi:


Dacă ești consumator de cafea, dimineața dupa ce ai mâncat micul dejun, fa-ți cafeaua așa cum o faci de obicei, însa incearcă să nu adaugi zahăr deloc în ea.

Inlocuiește zahărul pe care îl adăugai de obicei la cafea cu un sfert de linguriță de praf de ghimbir...Amestecă bine apoi savurează această cafea care va avea un gust unic.

Pe lângă aroma deosebită care o va avea, iată cu ce te vei alege după un consum regulat:


- Îmbunătăţeşte digestia și te ajută sa slabești

Ghimbirul în cafea stimulează digestia şi îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor în organism. Aşadar, consumul de ghimbir poate preveni greaţă, constipaţia, afecţiunile tractului gastrointestinal, voma, diareea și crampele. Totodată, aceasta combinație te va ajuta să dai jos kilogramele în plus.

- Are efecte antiinflamatorii

Fiind bogat în compuşi care ne protejează de o varietate de probleme de sănătate, acest amestec reduce durerea musculară şi articulară, cauzate de inflamaţii.

Citește cele 20 DE PROPRIETATI ALE GHIMBIRULUI PE CARE NU TI LE-AI FI IMAGINAT

- Întăreşte sistemul imunitar

Fiind bogată in gingerol şi shogaol, este combinația perfectă cu proprietăţi antivirale, antifungice şi antibacteriene.

- Îmbunătăţeşte activitatea creierului

Dacă foloseşti regulat această combinație, vei putea să îţi îmbunătăţeşti activitatea cognitivă şi memoria, întrucât acest condiment combate inflamarea, stresul oxidativ şi apoptoza. El este foarte eficient şi folositor pentru femeile de vârstă a doua.

- Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină

Se pare că această combinație este benefică circulaţiei sângelui şi combate simptomele bolilor cardiovasculare, inclusiv pe cele ale hipertensiunii dar şi problemele legate de nivelul colesterolului. Nu în ultimul rând, el protejează organismul de un atac cardiac.

În cazul în care nu sunteți consumatori de cafea, puteți urma acest truc adaugând praf de ghimbir la o cană de ceai!

Vezi și cele PATRU CATEGORII DE PERSOANE CARE NU AU VOIE SA CONSUME GHIMBIR!

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Adaugă asta la cafeaua de dimineață ca să accelerezi arderea grasimilor pe tot parcursul zilei!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu