Posted by / sâmbătă, 7 ianuarie 2017 / No comments / ,

A așezat patul altfel și a reușit să doarmă mai binePublicitate
Un articol de Ileana Mladinoiu

In ultima vreme, foarte multe persoane se plang ca sufera de tulburari de somn. Isi fac ceaiuri calmante, consuma somnifere, cauta retete naturiste…

Un singur aspect le scapa din vedere acestor oameni: felul in care este orientat patul de dormit.

disciplina feng shui atrage energii pozitive si sanatate


Citisem ca ar trebui sa dormim cu capul la nord.

O prietena care a patruns puternic in cultura chineza, mi-a vorbit despre feng shui, nume dat nu unui nou stil de machiaj, nici unei marci de incaltaminte.
Primul lucru pe care il putem incerca este tocmai feng shui, arta chineza semnificand “vantul si apa”, care consta in armonizarea habitatului pentru a trage maximul de energie pozitiva.

Orietandu-ne patul intr-un mod anume, facem posibil echilibrul fortelor pentru ca circulatia energiilor sa se produca corect, cu efecte benefice asupra somnului.

Cum sa procedam cu patul de dormit

- Este foarte important, mi-a marturisit amica mea, sa incepem prin a aseza patul cat mai departe de usa. De asemenea, sa ne asiguram ca picioarele dinaintea patului sa nu fie paralele cu usa camerei.

- Capul patului ar trebui sa fie asezat langa un perete. La fel de important este sa putem vedea usa camerei din pat. Acest lucru ne da siguranta de a putea vedea (chiar daca inconstient) daca intra cineva in camera noastra.

- Patul nu trebuie sa fie asezat intre usa si o fereastra, nici intre doua ferestre si mai ales sub fereastra. Pentru ca fereastra reprezinta miscarea ch'i si ch'i este sufletul uman.

- Sa evitam pozitionarea patului sub fereasta unui acoperis: ne vom regasi direct sub cer, iar energiile emanate vor fi atat de puternice incat ne vor perturba somnul.


- Sa nu asezam patul in fata unei oglinzi, aceasta creeaza energie si miscare si nu este recomandat sa-i vedem reflexia cand stam in pat.

- Sa nu punem patul sub etajere, rame sau tablouri, deoarece aceste obiecte produc neliniste. Avem mereu impresia ca ceva ne cade pe cap in timp ce dormim.

- Ca sa avem nopti linistite, ar trebui sa ne orientam spre cifra Kua. Ea determina directiile care ne sunt favorabile, care aduc liniste, noroc si protectie. Se poate calcula dupa data nasterii. Sunt si site-uri speciale ce o fac gratuit.

- Daca nu stim unde este nordul, sudul, estul si vestul in camera, putem folosi o busola.

Alte sfaturi pentru o camera feng shui

Ca sa maximizam mai bine energia camerei de dormit, putem aplica si alte metode decat orientarea patului. Arta feng shui recomanda sa evitam, ba chiar sa eliminam, firele electrice din camera.

Se spune ca pot provoca blocaje de energie si ca ne vor tulbura somnul. Si tot feng shui ne recomanda sa ocolim culorile calde pentru pereti, optand pentru cele reci ca violetul sau albul.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului A așezat patul altfel și a reușit să doarmă mai bine

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu