Posted by / luni, 12 decembrie 2016 / No comments / ,

Ai obiceiul să te speli pe cap seara? Află motivele pentru care ar trebui să renunți la el!Un articol de Ileana Mladinoiu

Cunosc persoane care intra sub dus dimineata, dar si altele care o fac numai seara. Sigur ca exista si o a treia categorie, acei oameni ce folosesc dusul de doua ori pe zi, insa aceasta reprezinta o alta discutie.

Pentru femeile care obisnuiesc sa-si spele parul seara, vestile nu sunt tocmai bune. Dormitul cu parul umed provoaca unele neplaceri.

nu te mai scapa pe cap seara


Explicatii oferite de specialisti!

Samponarea seara, uneori la ore foarte tarzii, a parului duce la deteriorarea lui. Problema nu are legatura cu orarul, ci cu faptul ca dormim cu parul umed, fara sa-l uscam.

Procedand asa, il expunem frecarii de perna si maximizarii riscurilor de rupere, de despicare si alte inconveniente capilare.

Apoi, cuticulele, care constituie stratul superior al parului, atunci cand sunt umede, raman deschise oricarei agresiuni exterioare.

Un alt argument consta in faptul ca parul uda perna, loc propice de inmultire a bacteriilor, chiar daca il infasurati intr-un prosop.

Spalarea parului seara nu este exclusa. Numai ca nu trebuie sa va culcati, fara a-l usca.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ai obiceiul să te speli pe cap seara? Află motivele pentru care ar trebui să renunți la el!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu