Posted by / marți, 20 decembrie 2016 / No comments / ,

9 tipuri de dureri cauzate de stresul emoționalPublicitate
Un articol de Razvan

Legatura dintre corp, minte si spirit este de cele mai multe ori infirmata de medicina occidentala, dar medicina orientala sustine sus si tare ca aceasta chiar exista! Iata principalele 9 tipuri de dureri aflate in legatura directa cu stresul emotional.

Nu le mai ignora, incepe sa le acorzi atentia cuvenita!

invata de ce te doare

Durerile de cap

Durerile de cap se pot datora stresului cotidian. Aloca mai mult timp pentru odihna si relaxare!

Durerile de gat

Se spune ca durerile de gat se pot datora si ranchiunei nutrite de o persoana. Ca sa detensionezi aceste dureri, o idee buna este sa devii ceva mai iertator si mai tolerant fata de ceilalti.

Durerile de umeri

Durerile de umeri pot fi un semn al unei impovarari emotionale accentuate. Fii mai deschis si comunica-ti grijile si problemele apropiatilor ca sa reduci tensiunea nervoasa acumulata.

Durerile cervicale

Lipsa sprijinului emotional se poate manifesta uneori sub forma de dureri cervicale. Inconjoara-te de mai multe persoane empatice si iubitoare care se iti acorde sprijinul de care ai nevoie.

Durerile lombare

Grijile financiare se manifesta uneori sub forma de dureri lombare. Probabil ca e timpul sa soliciti ajutorul profesionist al unui consultant financiar.

Durerile de coate

Aceste tipuri de dureri indica faptul ca ai nevoie sa operezi unele schimbari in viata de zi cu zi. Rigiditatea bratelor semnifica de obicei o viata „rigida” si terna. Chiar cu pretul unor compromisuri, accepta mai multe schimbari oportune in stilul de viata.

Durerile de maini

Aceste dureri semnaleaza, de regula, o lipsa de contacte sociale si o tendinta de insingurare. Leaga noi prietenii si iesi cat mai des in oras cu familia, prietenii si colegii.

Durerile de sold

Aceste tipuri de dureri semnifica, de regula, o reticenta la schimbare si o teama exagerata de a lua decizii de viata care implica inceperea unor noi etape.

Durerile de genunchi

Durerile de genunchi semnifica un ego supradimensionat si o stima de sine exagerata. Revino cu picioarele pe pamant si nu ii mai desconsidera pe cei din jur!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: higherperspectives. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 9 tipuri de dureri cauzate de stresul emoțional

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu