Posted by / vineri, 4 noiembrie 2016 / No comments / ,

Unul din cei mai importanți oameni de știință din lume a dezvăluit: Majoritatea cercetărilor, în ceea ce privește cancerul, sunt o fraudă!Publicitate
Un articol de Petrut

“Ar trebui sa stie toata lumea faptul ca majoritatea cercetarilor reprezinta o frauda, sustinuta de foarte multi oameni importanti din aceasta lume!”

Aceste cuvinte ii apartin lui Linus Pauling, premiat cu Nobel in chimie (1901-1994). Considerat a fi unul din cei mai importanti oameni de stiinta din lume, el este unul din fondatorii chimiei cuantice si biologiei moleculare.

dezvaluirile unui om important


Alte cuvinte, pe aceasta tema, ii apartin Dr. Marcia Angell, fizician si editor al Chief of the New England Medical Journal (NEMJ):

“Trebuie sa nu mai credem in toate cercetarile publicate si va spun asta ca editor the New England Journal of Medicine”

In mod asemanator, Dr. John Bailer, si-a petrecut 20 de ani in echipa Institutului de Oncologie din America spune: “Pot spune ca programul de cercetare oncologica este un adevarat esec. Toate cercetarile din utlimii 20 de ani au esuat!”

Poate ca nu stiti faptul ca majoritate banilor donati pentru cercetari oncologice, sunt folositi pentru cercetarea animalelor. In anul 1981, Dr. Irwin Bross, fostul director al the Sloan-Kettering Cancer Research Institute spunea:

“Animalele pe care le folosim pentru aceste cercetari sunt de prisos. De exemplu, descoperirea agentilor chimioterapeutici, este recunoscuta ca fiind o reusita, doar pentru ca a functionat pe animale. Aceste reusite sunt perpetuate de persoane care strang sume enorme pentru desfasurarea unor astfel de cercetari.”

Tratarea bolilor a cazut pe mana capitalistilor, fiind o industrie extrem de profitabila. Acestia ne ofera variante de tratament, nu si de prevenire.

Dr. Dean Burk, biochimist renumit in America, si-a scris lucrarea intitulata “The Determination of Enzyme Dissociation Constants (Determinarea constantelor de disociere al enzimelor),” si a publicat-o in the Journal of the American Chemical Society, in anul 1934, fiind una dintre cele mai bune lucrari din istoria biochimiei.

“Atunci cand ai putere, nu trebuie sa spui adevarul. Aceasta este o regula ce functioneaza in societatea noastra de secole. Sunt multi oameni care nu spun adevarul si se afla in pozitii administrative.”

A mai spus si ca:

“Fluorul determina aparitia a mai multor cazuri de cancer, decat orice alta substanta chimica. Acesta este rezultatul unui studiu ce a durat 50 de ani.”

Pe data de 15 aprilie, 2015, editorul revistei Lancet, din Marea Britanie, spunea:

“Cazul impotriva cercetarilor poate fi adevarat, in ultima vreme aceasta arie a intrat intr-un con de umbra.”

“Ne este teama de faptul ca majoritatea concluziilor sunt false!”

Deciziile si rezultatele studiilor in acest domeniu, se datoreaza „corporatiilor” ce iau deciziile in ceea ce priveste planeta noastra.

Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni opteaza pentru tratamente alternative. Daca se utilizeaza tratamente conventionale, rezultatul este de cele mai multe ori acelasi!

Consumam produse modificate genetic, fumam, consumam mult alcool si asta este doar o parte din actiunile ce ne pot imbolnavi, insa pe langa preventie, a venit momentul sa se gaseasca si un tratament.

Brigada anti-cannabis este exemplul perfect al voalarii informatiilor fata de public. Se pare ca in toti acesti ani s-a incercat tratarea persoanelor cu cancer, sub o forma neasumata si nesigura!

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Unul din cei mai importanți oameni de știință din lume a dezvăluit: Majoritatea cercetărilor, în ceea ce privește cancerul, sunt o fraudă!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu