Posted by / vineri, 11 noiembrie 2016 / No comments / ,

Secretele unei soacre perfectePublicitate
Un articol de Ileana Mladinoiu

Nu exista niciun ghid despre cum sa fii o soacra perfecta, insa s-au scris multe lucruri urate despre soacre, a aparut si verbul “a socri”, atatea casnicii s-au destramat din cauza lor.

Cu toate acestea, sunt nurori care-si iubesc soacrele, care se inteleg cu ele si invers. Deci, se poate.

asa este o soacra perfecta


In viata nu se petrec toate lucrurile asa cum doriti, dupa tipicul si aspiratiile dumneavoastra. Sunteti mama, deci, de multe ori, subiectiva.

Stim, fiul sau fiica pe care i-ai crescut sunt niste “mici perfectiuni”. Nu au defecte, ci numai calitati. Nu credeti ca veti putea gasi pasarea rara care sa le fie destinata.

Sunteti sigura ca nu este vorba de egoism? Ca nu sunteti o voluntara care vrea sa impuna gustul si punctul ei de vedere?

Ati dorit o nora cu studii superioare si aveti o nora meseriasa. Ati dorit un ginere “cu situatie” si el nu si-a terminat inca studiile.

Ati dori ca cei mici, care nu mai sunt inca mici deloc, sa nu iasa din cuvantul dumneavoastra.

Renuntati la aceste sentimente invechite si egoiste. Revizuiti-va comportamentul, bazandu-va pe afectiune, indulgenta si intelegere. Cum strigi in padure, asa ti se raspunde.

La dragoste, ecoul raspunde dragoste. Poate va trebuie putin efort la inceput, dar rezultatele vor fi cu atat mai pretioase.

Si ce daca nora nu este gospodina? Sunteti sigura ca la 20 de ani stiati sa faceti cozonaci sau sa va apretati camasile? Iar daca stiati inseamna ca ati avut norocul sa aiba cine sa va invete.

Ce va impiedica sa invatati si dumneavoastra pe altii? Atentie, cu tact si rabdare!

Incercati sa fiti obiectiva si sa judecati. Oare o nora sau un ginere au numai defecte? Calitatile nu atarna deloc in balanta? De aceea, nu fiti soacra, incercati sa fiti mama-soacra!

Multumim Olga Tudori pentru minunatele sfaturi!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Secretele unei soacre perfecte

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu