Posted by / marți, 22 noiembrie 2016 / No comments / ,

Cum să eliminăm energia negativă din casele noastre făcând asta!Publicitate
Un articol de Ileana Mladinoiu

Consider ca niciodata problematica energiei negative nu va fi epuizata, pentru ca se stie ca poate actiona ca un obstacol in viata fiecaruia dintre noi, sub toate aspectele. Este distrugatorul ce antreneaza karma rea si pierderea norocului.

Din fericire, exista multe modalitati de a o combate, de a o impiedica sa ne afecteze pe tot parcursul vietii.

elimina energia negativa din casa


Atunci cand simtim ca energia negativa se infiltreaza in locuinta noastra, considerata loc de refugiu, acolo unde ne simtim in libertate si siguranta, departe de problemele din timpul zilei, si ca dintr-o data acest loc de refugiu devine mediu stresant, neprimitor, este cazul sa actionam.

Mai intai, facem un tur al casei, de la bucatarie, sufragerie, birou, baie, hol, balcon…sau, pentru inceput, ne putem limita la o singura camera.

Luam o foaie de hartie, un creion/stilou, ne asezam pe un taburet in mijlocul fiecarui spatiu pe care intentionam sa-l exploram si, cu foarte mult calm, in liniste, (e necesar sa gasim un moment cand nu vom fi deranjati de copii, vecini…), vom studia cu atentie ce se afla in interiorul lui. Incercam totodata sa aflam starea de spirit pe care o resimtim.

Apoi, notam tot ceea ce ne place, dar si ceea ce ne deranjeaza (obiecte, mobilier, bibelouri, covoare, perdele, culori…), fara sa ne punem prea multe intrebari, notand ce simtim ca ne incarca pozitiv, cat si negativ. Esential este sa facem acest lucru cu foarte multa sinceritate.

Urmeaza sa aplicam cele 7 tactici/”ritualuri” de indepartare a energiei negative:

1. Eliminam tot ceea ce este uzat/vechi

Obiecte vechi, imbracaminte uzata, cu gauri, descusuta, refacuta de zeci de ori, roboti uzati de bucatarie ce zac de luni, ba chiar ani, in fundul unui dulap, ziare vechi, carti (care nu sunt de valoare sau pe care nu le mai citim niciodata si nici nu mai stim de ce se afla acolo), obiecte decorative demodate, perdele vechi, jaluzele etc.

Multi cunoscatori afirma ca nu e bine sa inghesuim intr-o casa tot soiul de obiecte care nu-si mai gasesc intrebuintarea.

Fara indoiala, de unele dintre ele ne vom desparti greu, ne leaga anumite amintiri, dar, daca ne dorim sa facem loc noului in viata noastra, sa ne organizam mai bine, nu are rost sa fie pastrate.

2. Ne debarasam de tot ceea ce este spart sau stricat

Paharele ciobite, vazele crapate si cel mai rau relipite, oglinzile care nu mai au stralucire, dulapurile, mesele, scaunele stricate, uzate sunt absolut fara interes.

3. Aruncam tot ceea ce nu ne mai place

Perdele, haine, tablouri, fotograii, rame, covoare, bibelouri care incarca mobilierul. In caz ca ele reprezinta o mostenire, ar fi bine sa efectuam un ritual de curatare, folosind fumigatiile si aromoterapia: betisoare parfumate, tamaie si smirna, uleiuri esentiale. O facem pentru ca pot aduce energii negative ale locului de unde vin.

4. Inlaturam plantele bolnave

Este foarte important daca avem acasa sau la birou plante bolnave sau care nu mai cresc, sunt rahitice, “chelite”. Trebuie sa ne despartim de ele, transmit energie negativa.

5. Aruncam florile uscate

Ele reprezinta viata care a incetat, energia care s-a scurs, moartea. Iata de ce le aruncam. Cand spunem flori uscate, spunem flori fara viata.

6. Scoatem cactusii

Cactusii cu spinii lor multi reprezinta simbolul agresivitatii si negativitatii.

7. Fara cutite, orice obiect cu varf ascutit, arme la vedere

Cutitele vor fi depozitate in sertare, iar alte arme albe in dulapuri. In Feng Shui, orice obiect cu tais, aflat mereu la vedere, distruge energia pozitiva.

Nu mai vorbim de o arma adevarata. Expusa la intamplare, sa zicem pe pat, poate duce la distrugerea unui cuplu.

Odata terminate aceste simple “ritualuri”, ne-ar prinde bine sa ascultam muzica relaxanta, intr-un climat propice, in care ordinea si curatenia sa primeze. Dezordinea nu face decat sa atraga vibratii nefaste.Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum să eliminăm energia negativă din casele noastre făcând asta!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu