Posted by / marți, 25 octombrie 2016 / No comments / , ,

Organismul dumneavoastră este acid. Iată ce trebuie să faceți (adevărul din spatele cancerului, pe care niciun medic nu vi-l va spune)Publicitate
Un articol de Petrut

Dr Otto H Warburg, castigatorul premiului Nobel, a facut o descoperire magnifica! El sustine ca deficitul de oxigen este adevarata cauza a aparitiei cancerului! Conform spuselor sale, un organism fara oxigen este extrem de acid, mediul propice al aparitiei celulelor canceroase.

ce trebuie sa faci sa reduci nivelul de aciditate din organism


Celulele canceroase sunt anaerobe, asa ca nu pot supravietui intr-un mediu oxigenat sau alcalin.

El mentioneaza ca „ orice celula sanatoasa, are nevoie de oxigen, insa celulele canceroase nu pot supravietui fara oxigen. Daca o celula ramane timp de 48 de ore fara 25% din oxigen, ea devine canceroasa.”

Dieta este cea care regularizeaza nivelul pH-ului. Un echilibru al pH-ului reprezinta o ratie perfecta intre mediul acid si cel alcalin.

Organismul uman functioneaza perfect intr-un mediu alcalin de 7.365. Noi insa avem o dieta nesanatoasa, toxica si acida, care duce la dezechilibrarea pH-ului.

Un astfel de dezechilibru, afecteaza fiecare proces din organism, atragand dupa sine aparitia bolilor precum: diabetul, bolile cardiace si cancerul.

Robert O. Young, autorul cartii ”The pH Miracle,” spune ca principala sursa a problemelor de sanatate este aciditatea. Bacteriile neprietenoase, virusii, parazitii si candida, se dezvolta in medii acide. In momentul in care consumam alimente alkaline, „dusmanii” incep sa moara.

Protejati-va organismul si oferiti-i alimente alcaline. Asigurati-va ca pH-ul este unul echilibrat.

Iata o reteta care poate face acest lucru!

• 1/3 lingura bicarbonat de sodiu

• 2 linguri zeama de lamaie.

Preparare:

Amestecati ingredientele intr-un pahar si asteptati sa se produca reactia. Mai puneti putin bicarbonat, pana cand reactia inceteaza. Turnati amestecul intr-un pahar cu apa.

Preparati intotdeauna un amestec proaspat si consumati tot paharul o data. Daca aveti un stomac sensibil la acid, veti vedea imbunatatiri imediate. Acest preparat va neutraliza instant valoarea pH-ului.

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Organismul dumneavoastră este acid. Iată ce trebuie să faceți (adevărul din spatele cancerului, pe care niciun medic nu vi-l va spune)

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu