Posted by / vineri, 28 octombrie 2016 / No comments / ,

Nu consideri că emisiile avioanelor reprezintă o amenințare reală?Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Nu-i nicio problema, majoritatea oamenilor nu considera dusurile chimice aeriene un pericol pana cand nu sunt afectati in mod direct de ele! 

Iar aceste emisii nu sunt simple speculatii, existenta lor fiind dovedita de numeroase probe, printre care si multe inregistrari video.

de ce sunt emisiile avioanelor periculoase


Programul de pulverizare de chimicale in aer la care asistam astazi a inceput in mod propriu-zis in anii ’90. Cu toate astea, tehnologia necesara acestui tip de program exista cu mult timp inainte de aceasta data, si exista marturii ale unor astfel de misiuni chiar si inainte de anii ’90. Un exemplu notabil este cazul din Marea Britanie, unde, intre anii ’50 si ’70, mai multe regiuni extinse ale tarii au fost pulverizate cu chimicale in cadrul unor experimente de razboi biologic. 

Aceste informatii au fost tinute secret in arhivele guvernului, si abia recent au fost facute publice. 

Ca urmare a acestei campanii de pulverizare de aerosoli sponsorizate de guvern s-au inregistrat numeroase cazuri de defecte congenitale. Raportul ziarului The Guardian cu privire la acest incident poate fi studiat accesand acest link.

Guvernul SUA a folosit si el tehnologii similare pe perioada razboiului din Vietnam. In acest caz, s-au folosit tehnologii de „insamantare a norilor” pentru prelungirea sezonului musonic in vederea intreruperii liniilor de alimentare vietnameze. Programul a fost denumit Operatiunea Popeye, si a fost considerat un succes. 

Mai recent, guvernul chinez a facut uz, in mod declarat, de tehnologii de imprastiere a norilor pe durata Jocurilor Olimpice ca sa se asigure ca vremea se mentine uscata. Iata, deci, ca tehnologia de manipulare a vremii se foloseste de multi ani incoace. Si, cu toate ca programul de pulverizare de chimicale este putin diferit, acesta se bazeaza de fapt ce acelasi tehnologii folosite de multe ori in cursul istoriei pentru manipularea vremii.

Prin anii 1990, oamenii au inceput sa observe ca darele emise in mod normal de avioane ramaneau pe cer mai mult timp decat in mod obisnuit, formand o perdea de nori care bloca razele solare. Asistand direct la acest fenomen, unii oameni au inceput sa examineze compozitia panzei freatice si a solului ca sa inteleaga ce se petrece de fapt. 

Testele au indicat existenta unor niveluri foarte ridicate de aluminiu, bariu si strontiu in zonele afectate de pulverizare. Aceste teste au fost repetate de curand in multe tari de pe glob, rezultatele fiind identice. Printre aceste tari se numara si SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie, Franta, Germania si Spania.

Aceste analize i-au ajutat pe oameni sa constientizeze mai bine faptul ca erau expusi la substante toxice imprastiate in aer. Dar acest fapt a generat, fireste, mai multe intrebari decat raspunsuri.

Cine recurge la aceasta practica, de ce, si cum?

In incercarea de a furniza un raspuns coerent asupra modalitatii de actiune, putem studia listele de brevete in legatura cu acest tip de tehnologie. Potrivit arhivelor, exista o multitudine de moduri prin care se poate desfasura procesul de pulverizare aeriana, pornind de la amestecarea chimicalelor cu combustibilul avioanelor, pana la imprastierea acestora prin jicloare conectate la rezervoare speciale. 

Arhivele dovedesc si ca aceasta tehnologie exista inca de dinaintea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Si, odata cu trecerea timpului, este lesne de inteles ca tehnologia a fost perfectionata, astfel incat astazi poate fi utilizata pe orice tip de nava aeriana.

Persoanele implicate in astfel de investigatii monitorizeaza de ceva timp navele aeriene in incercarea de a le identifica pe acelea care desfasoara astfel de operatiuni de pulverizare. Utilizand tehnologia radar sau alte aplicatii computerizate, anchetatorii acestui fenomen pot determina daca avioanele in cauza sunt sau nu nave civile. Aceste tipuri de aplicatii permit chiar citirea numarului de identificare al navelor, respectiv aflarea operatorului aerian si a altor detalii legate de zbor. 

Astfel, anchetatorii au reusit sa identifice multe companii aeriene implicate in aceasta forma de pulverizare. Exista, bineinteles, si multe marturii foto si video, dintre care unele de o calitate excelenta, care atesta aceste practici si deconspira autorii sau complicii lor. Au fost observate deseori si avioane-cisterna militare desfasurand operatiuni de pulverizare in tarile NATO.

Iata o mica selectie a marturiilor foto si video asupra darelor de chimicale si a efectelor lor.

Intr-unul dintre videoclip-uri veti vedea cum un avion-cisterna isi porneste si isi opreste apoi jicloarele de pulverizare. Volumul de lichid se modifica rapid la intreruperea stropirii.Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care
duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nu consideri că emisiile avioanelor reprezintă o amenințare reală?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu