Posted by / luni, 31 octombrie 2016 / No comments / ,

Darele de toxine împroșcate de avioane: învață să te protejezi de aceste otrăvuri periculoasePublicitate
Un articol de Petrut

In cazul in care nu locuiesti intr-o casa sigilata ermetic si nu consumi decat alimente din pepiniera proprie, este practic imposibil sa scapi neatins de numeroasele ramificatii periculoase ale toxinelor improscate de avioane.

Din nefericire, aceste „dusuri” aeriene toxice au devenit o realitate pentru multi dintre noi, ceea ce creste nevoia a ne proteja corpul printr-o alimentatie bogata in alimente si suplimente alimentare cu efecte detoxifiante pentru evitarea imbolnavirilor grave.

Fie ca e vorba de dezinfectarea fructelor si legumelor sau de eliminarea din corp a metalelor grele cu chlorella, contracararea efectelor puternice ale geoingineriei a devenit o chestiune la ordinea zilei.

protejeaza-te de otravurile periculoase


Otrava picurata din cer

Toxinele din aerosolii imprastiati in aer de catre avioane se infiltreaza in toate aspectele vietii cotidiene, incepand cu aerul pe care il respiram si culminand cu apa pe care o bem si alimentele pe care le mancam. Mai e de mirare oare ca bolile fizice si mintale se inmultesc intr-un ritm vertiginos? In mod uluitor, aceste dusuri toxice aeriene contin adeseori urmatoarele combinatii de otravuri si germeni patogeni:

Bacterii

Pseudomonas fluorescens – Corelata cu razboiul biologic, infectiile grave ale sangelui, crizele de tuse si problemele de ameteala.

Pseudomonas aeruginosa – Asociata cu aparitia pneumoniei, bronsitei, infectiilor oculare si de urechi, meningitei, fibrozei chistice, durerilor musculare si articulare, precum si a tulburarilor gastrointestinale.

Mycoplasma fermetans incognitus – Un patogen dezvoltat prin tehnici de bioinginerie care a fost corelat cu anumite boli si simptome de oboseala cronica din zonele direct afectate de Razboiul din Golf.

Morgellons – Este un patogen care ataca pielea si poate fi letal. Reprezinta un mister pentru oamenii de stiinta, care inca nu stiu daca sa-l treaca in categoria bacteriilor sau a virusurilor.

Chimicale

Dibromura de etilena (EDB) – O toxina interzisa de Agentia Americana pentru Protectia Mediului. Aceasta chimicala imbolnaveste ficatul, sistemul respirator si sistemul cardiovascular.

Metale grele

Cadmiu – Carcinogenic prin definitie. Compromite sanatatea sistemelor cardiovascular, renal, gastrointestinal, neurologic, reproducator si respirator.

Fibra de sticla cu strat exterior de nano-aluminiu (CHAFF) – Afecteaza functia cerebrala. Este corelata cu simptome de instabilitate emotionala, paranoia, pierderi de memorie, iritabilitate, lipsa de concentrare, tulburari de dispozitie si dificultati de gandire.

Mercur – Ataca sistemele nervos, respirator, digestiv, renal si imunitar.

Bariu – Favorizeaza aritmiile cardiace, paralizia, hipertensiunea arteriala, tulburarile gastrointestinale si insuficientele respiratorii. Bariul este implicat si in anumite boli neurodegenerative precum scleroza multipla.

Ca sa te protejezi de toate aceste pericole, e nevoie de mai multe alimente si suplimente cu efecte detoxifiante si protectoare.

Alga Chlorella – Impinge metalele grele din tesuturi si capteaza toxinele, prevenind astfel reabsorbirea lor in tractul digestiv.

Pectina – Absoarbe metalele grele din intestine si sustine eliminarea lor din organism.

Coriandru – Elimina din corp mercurul, plumbul si aluminiul.

Alga Kombu – Este bogata in alginat, o polizaharida care absoarbe metalele grele din tesuturi.

Argint oxigenat – Distruge bacteriile, virusurile si organismele fungice.

Carbune activ – Formeaza legaturi chimice cu metalele grele si sprijina eliminarea lor din corp.

Argila de bentonita este un excelent mijloc de aparare impotriva materialelor toxice pulverizate de avioane, intrucat sprijina eliminarea din corp a metalelor grele, a parazitilor, a agentilor poluanti, si a bacteriilor, virusurilor si organismelor fungice. Pentru uz intern, foloseste doar produsele din clasa alimentara denumite argila de bentonita calcica. Argila mai poate fi adaugata si la apa pentru baie pentru o detoxifiere mai blanda prin piele.

In final, evident ca cea mai buna metoda de protectie impotriva efectelor ingrozitoare ale dusurilor de chimicale asupra organismului consta in intreruperea practicilor de pulverizare aeriana propriu-zise!

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: naturalnews. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Darele de toxine împroșcate de avioane: învață să te protejezi de aceste otrăvuri periculoase

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu