Posted by / vineri, 14 octombrie 2016 / No comments / ,

Cum știi când expiră produsele de machiaj? Caută simbolurile de pe ambalaj sau apelează la acest truc simplu!Publicitate
Un articol de Maya

Orice produs are o data de expirare, iar cosmeticele nu fac nici ele exceptie. Multe dintre ele, insa, nu precizeaza aceste informatii in mod clar pe eticheta. 

Potrivit expertilor, rimelul si fardul pentru pleoape trebuie schimbate o data la trei luni, anticearcanul o data pe an, pudra poate rezista fara probleme si cativa ani, iar in privinta rujului tu decizi cand este cazul sa-l arunci.

iata cum afli cand expira produsele de machiaj


Dar ce faci cand trusa de machiaj este ticsita de produse cosmetice, fiecare cu date de expirare diferite? Stai linistita, nu e nevoie sa tii o evidenta speciala a valabilitatii cosmeticelor; tot ce trebuie sa faci este sa pui in practica urmatorul truc.

Pe fiecare ambalaj sta inscris un simbol care iti indica exact perioada de valabilitate dupa desigilare. 

Majoritatea produselor cosmetice detin acest simbol, cu exceptia celor care expira in termen de peste 30 de luni. Pentru cele care nu detin simbolul salvator, poti folosi un marker ca sa insemnezi data desigilarii pe eticheta ca sa nu te incurci.

Simplu, nu-i asa?

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: yourstylishlife. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum știi când expiră produsele de machiaj? Caută simbolurile de pe ambalaj sau apelează la acest truc simplu!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu