Posted by / miercuri, 7 septembrie 2016 / No comments / ,

Un medic care susține că a găsit leacul tuturor bolilor, printre care HIV, SIDA, diabet, cancer, BTS și artrită, a demonstrat prin instanță veridicitatea afirmațiilor sale!Un articol de Petrut

Dr. Sebi, un adevarat reformator al medicinei curative, s-a judecat in instanta cu Asociatia Medicala Americana pentru aprobarea leacului sau impotriva cancerului, tulburarii bipolare, depresiei, tulburarii de hiperactivitate cu deficit de atentie, mezoteliomului, bolii de reflux gastroesofagian si dependentei de droguri.

un medic cunoaste leacul tuturor bolilor


Pe zi ce trece, devine tot mai limpede ca organismul uman poseda abilitati vaste de autoregenerare. Un medic din America a testat aceasta ipoteza pana in cel mai mic detaliu, rescriind istoria medicinei prin dezvoltarea unui leac panaceu; este vorba de dl. dr. Sebi, medic patolog, vraci, botanist, biochimist si naturalist imigrant din Honduras. Specialistul si-a dedicat cariera cercetarii medicale in scopul gasirii unui antidot pentru toate bolile grave din lume. Si, potrivit afirmatiilor medicului, acel leac ar fi fost identificat.

In 1988, dr. Sebi s-a confruntat in instanta cu Ministrul de Justitie al Statului New York intr-un proces la Curtea Suprema de Justitie sub acuzatia de publicitate falsa si practicarea medicinei fara autorizatie dupa ce a publicat in mai multe ziare, printre care si the New York Post, urmatorul anunt:

„INSTITUTUL DE CERCETARE USHA A VINDECAT SIDA SI ECHIPA SA S-A SPECIALIZAT IN VINDECAREA ANEMIEI CU CELULE FALCIFORME, LUPUSULUI, ORBIRII, HERPESULUI, CANCERULUI SI A ALTOR BOLI.”

Inainte de judecarea in instanta a cazului, judecatorul i-a cerut dr. Sebi sa aduca un singur martor pentru fiecare boala pe care sustine ca a vindecat-o, iar la scurt timp s-au prezentat in instanta nu mai putin de 77 de martori. Marturiile acelor persoane si celelalte dovezi desprinse pe parcurs l-au determinat pe judecator sa il declare pe medic nevinovat de toate acuzatiile aduse.

Printre persoanele care i-au solicitat ajutorul se numara si celebritati precum Magic Johnson, Eddie Murphy, John Travolta si Lisa Left Eye Lopes, care in videoclipul de mai jos sustine urmatorul lucru:

„CUNOSC UN OM CARE VINDECA SIDA INCA DIN 1987”


Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: healthyfoodhouse. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un medic care susține că a găsit leacul tuturor bolilor, printre care HIV, SIDA, diabet, cancer, BTS și artrită, a demonstrat prin instanță veridicitatea afirmațiilor sale!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu