Posted by / joi, 22 septembrie 2016 / No comments / ,

Prin aspectul fizic și atitudine vă puteți crea o imagine pozitivă dacă țineți cont de anumite pisteUn articol de Ileana Mladinoiu

In timpul unei intalniri, indiferent de natura ei, 80% din prima impresie despre o persoana se bazeaza pe fizionomia si pe atitudinea transmisa de aceasta.

De cate ori ati reflectat, insa, asupra mesajelor pe care le transmit look-ul si atitudinea? Sunteti total multumite de ele?

Pentru a crea o imagine si un comportament pozitiv, iata cateva piste:

creeaza-ti o imagine pozitiva


Iesiti din starea de a va judeca mereu

Priviti-va ca si cum ati vedea un prieten/o prietena cu bunatate si afectiune, fara sa emiteti sistematic judecati aspre despre voi. Imaginati-va cum ar fi sa nu va mai criticati corpul, situatia financiara, relationala sau profesionala?

Intrati intr-o zona de pace interioara, nu mai aveti niciun motiv de a va stresa, redescoperiti bucuria din voi si invatati sa considerati judecatile doar simple puncte de vedere.

Uitati de complexe

Imaginea pe care ne-o facem despre noi este falsa, bazata pe perceptia interna, subiectiva. Cel mai mic defect are, la unele dintre noi, tendinta de a capata proportii catastrofale (sunt prea slaba, prea grasa, am fata ca un oval…).

Ca sa iesim din situatie, alegem sa vedem partea plina a paharului. Analizam care ar fi atuul nostru. Ne intrebam ce este bine la noi, descoperind cel putin 10 puncte pozitive, necesitand valorificarea lor, pedalarea pe ele.

Acceptati-va particularitatile

Toate avem anumite particularitati, nu putem semana unele cu altele. Ni le asumam. Adesea, diferentele, chiar daca ne avantajeaza, sunt ignorate cu buna stiinta.

Eliberati-va de “catuse”, de canoane, pentru a fi cu adevarat voi insiva

Frumusetea retusata, stiti la ce ma refer, este o ca o adevarata poluare. Un chip perfect, fara fermecatorul zambet, nu transmite nimic, nimic pozitiv. Va proiectati de multe ori asupra altor femei, considerate extraordinare din toate punctele de vedere, si nu realizati ca stima de sine dispare. Nu incercati sa fiti ca toate celelalte, fiti voi inseva, naturale.

Constientizati ca frumusetea este o combinatie unica

Este o mare bucurie sa fii tu insati, sa te accepti asa cum esti. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, cu povestea sa si cu temperamentul sau.

In materie de look, exprimati-va gusturile in acord cu ceea ce vi se potriveste, fara a va forta sa urmati tenditele, printr-un detaliu care sa devina marca proprie si care ar putea sa schimbe firul vietii, al dorintelor. O esarfa, un machiaj de bun gust, o pereche de ochelari, un ruj, o bijuterie originala.

Totusi, cred ca zambetul este cel mai spectaculos produs de frumusete, daca-mi permiteti sa-l definesc produs. Abordandu-l, v-ati asigurat deja imaginea de care vorbeam la inceputul materialului.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prin aspectul fizic și atitudine vă puteți crea o imagine pozitivă dacă țineți cont de anumite piste

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu