Posted by / marți, 27 septembrie 2016 / No comments / ,

O femeie refuză să stea alături de un bărbat de culoare în avion. Reacția căpitanului este de neprețuit!Publicitate
Un articol de Razvan

Din pacate, rasismul este ca un cancer in societatea de astazi, si chiar poate lua forme periculoase. Fie ca este vorba de acte de rasism fatise sau ascunse, aceasta molima pericliteaza drepturile fundamentale ale oamenilor de pretutindeni.

aceasta femeie a refuzat sa stea in avion langa un barbat de culoare


In videoclipul de mai jos, o femeie alba a primit un loc in avion langa un barbat de culoare. Aceasta cheama insotitoarea de zbor si i se plange ca vrea neaparat sa fie mutata pe un alt loc, intrucat nu concepe sa calatoreasca alaturi de o persoana de alta rasa.

Insotitoarea de zbor o informeaza pe pasagera ca la clasa economica nu mai sunt locuri disponibile, dar ii promite ca va vorbi cu capitanul ca sa gaseasca o solutie. La intoarcere, insotitoarea de zbor o anunta ca este un loc liber la clasa 1 cu mentiunea ca niciun pasager al companiei lor nu ar trebui sa fie nevoit „sa calatoreasca alaturi de o astfel de persoana josnica”.

Urmareste videoclipul pentru a afla deznodamantul si nu uita sa-l distribui mai departe si prietenilor!


Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului O femeie refuză să stea alături de un bărbat de culoare în avion. Reacția căpitanului este de neprețuit!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu