Posted by / marți, 6 septembrie 2016 / No comments / ,

O expresie simplă a unei celebrități ne poate ajuta să reflectăm asupra viețiiPublicitate
Un articol de Ileana Mladinoiu

Obisnuim sa parcurgem tot felul de citate celebre, sa citim o carte de filozofie sau sa urmarim un film cu puternic impact asupra sensului propriei vieti.

Am extras la intamplare o expresie care mi s-a parut pe cat de inedita, pe atat de interesanta: ”Toata lumea are un plan, pana la primul pumn primit in gura”.

expresia care te face sa reflectezi asupra vietii


Sa nu credeti ca vorbele au fost rostite de un renumit maestro al gandirii. Nu, Mike Tyson, pugilistul american, le-a pronuntat si consider ca transmit un mesaj adevarat si revelator.

Intr-adevar, toata lumea isi construieste un anume plan in viata, cu credinta ca-l poate urma usor, cu vant din pupa, pana cand, brusc, prima problema (o boala, despartirea de cineva drag, nereusita la un examen important) isi face simtita prezenta si odata cu ea tristetea, indoielile, temerile.

Insa, drumul fiecaruia dintre noi este foarte bine trasat, iar ceea ce ar trebui sa facem este sa ne revizuim planul, luand aminte si de aceasta prima lovitura, ca sa putem avansa, in pofida neajunsurilor intamplate.

Desigur, nu este o expresie ce ne poate schimba viata, ci mai curand o invitatie dincolo de gandire, dar izvorata din realitate. Simpla ei lecturare ar putea avea efectul scontat. In prezent si viitor.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului O expresie simplă a unei celebrități ne poate ajuta să reflectăm asupra vieții

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu