Posted by / marți, 20 septembrie 2016 / No comments /

Consumă asta zilnic și vei scăpa de infecția cu Helicobacter Pylori!Publicitate

In urma mai multor studii facute in decursul anilor de mai multi savanti s-a constatat faptul ca ardeiul iute inhiba dezvoltarea acestei bacterii, considerata responsabila de mai mult de jumatate dintre cazurile de gastrita si de ulcer gastro-duodenal.

scapa simplu de helicobacter


Persoanele care au fost diagnosticate cu helicobacter pot consuma, ca supliment, 2-4 grame de ardei iute la fiecare masa, in cure de patru saptamani, urmate de alte patru saptamani de pauza.

Pe timpul iernii, se poate consuma uleiul de ardei iute, desi sunt soiuri de ardei iute ce pot fi cultivate de fiecare dintre noi, acasa in ghiveci, in orice perioada a anului .

Gastrita, ulcer....

In urma unor teste efectuate s-a constatat ca persoanele sanatoase care au participat la test si carora le-au fost produse leziuni gastrice, prin ingerarea unor doze repetate de aspirina pe stomacul gol, au fost impartiti in 2 grupuri.

Jumatate dintre ei au consumat, vreme de patru saptamani, cate 7 grame de ardei iute pe zi, ceilalti au avut o dieta normala.

La finalizarea experimentului,in urma analizelor imagistice s-a constatat ca la grupul de consumatori de ardei iute suprafata leziunilor gastrice era cu mult mai mica sau disparusera complet, decat la grupul unde s-a urmat o dieta obisnuita .

Alte studii statistice, au relevat faptul ca persoanele care consuma frecvent ardei iute, au mai putine sau nu au probleme gastrice majore toata viata lor.

Deci, in consecinta, consumul zilnic de minim 7 grame de ardei iute previne aparitia problemelor gastrice si a ulcerului...

Despre autor:
Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Consumă asta zilnic și vei scăpa de infecția cu Helicobacter Pylori!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu