Posted by / miercuri, 31 august 2016 / No comments / ,

Știința confirmă că oamenii obsorb energiile altor oameniPublicitate
Un articol de Maya

Ti s-a intamplat vreodata sa te simti inconjurat de energie negativa si stors de energia vitala pozitiva in compania unei anumite persoane?

„Tot ce ne inconjoara este energie” – astfel suna una dintre axiomele celebre ale stiintei, iar oamenii sunt supusi si ei schimburilor si transformarilor energetice.

anumiti oameni pot absorbi energia celorlalti


Un studiu interesant purtat de Universitatea din Bielefeld, Germania, a demonstrat ca plantele pot absorbi energie de la alte plante. Olivia Bader-Lee, medic si terapeut, a elaborat si extins rezultatele obtinute de aceasta investigatie.

„Corpul uman se aseamana foarte mult cu plantele in acest sens. La fel ca acestea, organismul uman absoarbe energia necesara intretinerii starii emotionale curente, si poate energiza, hrani si cataboliza celulele, respectiv creste nivelul de cortizol in functie de nevoile emotionale”, sustine Bader-Lee.

Acesta este motivul pentru care interactiunea cu unele persoane ne poate schimba radical dispozitia. Putem deveni pe loc anxiosi, stresati, furiosi, emotionati, tristi, ori din contra, veseli si optimisti.

Bader-Lee spune ca, de-a lungul secolelor, conexiunea omului cu natura a slabit in intensitate, si ca schimbul de energie cu mediul natural are o importanta uriasa.

Se speculeaza ca si spiritul ar fi o forma de energie, si ca ceea ce definim ca „supranatural” sa fie pur si simplu o manifestare a diferitelor energii lumesti. Culturile stravechi tineau cont de acest aspect, dar stiinta moderna a decis sa ignore in mare parte subiectul. In prezent sunt foarte putini cercetatori care au curaj sa studieze aceste lucruri in ciuda criticilor si a pierderii credibilitatii in fata colegilor de breasla.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: bodymindsoulspirit. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Știința confirmă că oamenii obsorb energiile altor oameni

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu