Posted by / vineri, 26 august 2016 / No comments / ,

O metodă ușoară de a determina dacă bateriile sunt consumate sau mai pot fi folositePublicitate
Un articol de Petrut

Exista un mod in care poti determina daca bateriile sunt incarcate si fara sa ai la indemana un dispozitiv de testare. Este vorba despre un truc care functioneaza in peste 80% din cazuri, dupa cam ilustreaza videoclipul de mai jos.

metoda de detectare a bateriilor


Materialul video prezinta metoda „testului de ricoseu”, care este foarte usor de pus in aplicare. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi bateriile sa cada de la o distanta mica (cativa centimetri) pe o suprafata tare in pozitie verticala, asa cum este ilustrat in videoclip, si sa verifici daca ricoseaza sau nu. 

Bateriile descarcate sau pe cale de a se descarca ricoseaza de mai multe ori si de obicei se rastoarna in cadere. Bateriile incarcate, insa, ricoseaza mai putin si raman de regula in pozitie verticala la aterizare.

Se presupune ca acest fenomen s-ar datora diferentelor de densitate a baterii pe masura ce acestea se uzeaza. Bateriile consumate produc un gaz care le modifica traiectoria si modul de cadere la aruncarea de la o distanta mica pe o suprafata dura. 


Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: youtube. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului O metodă ușoară de a determina dacă bateriile sunt consumate sau mai pot fi folosite

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu