Posted by / joi, 18 august 2016 / No comments / ,

Dacă ai grupa sanguină 0, trebuie să fii atent la asta: Îți poate salva viața!Un articol de Petrut

Asa cum probabil stii, persoanele care au grupa de sange 0, pot fi donatori universali. Mai precis, in eritrocitele din sangele de tip 0 nu exista factori care sa distruga sangele altcuiva. Asta inseamna ca ei pot dona sange catre orice alt tip de grupa sanguina, putand insa primi numai de la grupa lor. Acest lucru ii face destul de speciali...

In orice caz, trebuie sa stii ca asta nu e tot!

iata la ce trebuie sa fii atent daca ai grupa sanguina zero


Ei sunt diferiti de restul grupelor prin multe alte lucruri.

Ce incercam sa spunem este ca persoanele cu grupa de sange 0 sunt mai predispuse unor boli decat celelalte persoane cu alte grupe. Pe de alta parte, aceasta grupa are si alte aspecte pozitive, care o fac destul de speciala.

Persoanele care au grupa de sange 0 au abilitatea de a conduce si de a se concentra asupra lucrurilor. Una dintre cele mai importante calitati ale acestora este energia pe care o detin si felul lor activ de a fi. In plus, trebuie sa stii ca pot fi foarte productivi si puternici.

Asa cum mentionam, ei sunt predispusi unor boli, cum ar fi disfunctii ale tiroidei, deficiente de iod, nivel redus al hormonilor tiroidei si ulcere. Aceste afectiuni pot fi destul de periculoase pentru ei, deoarece pot avea efecte nedorite, precum greutatea excesiva sau retentia de apa.

In Japonia, acest tip de sange a fost asociat intotdeauna cu un anume tip de personalitate. Grupa de sange e foarte importanta pentru japonezi. In cadrul unor interviuri pentru locurile de munca, potentialii angajati sunt intrebati si de acest aspect.

Conform japonezilor, persoanele cu grup de sange 0 sunt practice, ferme, concentrate, organizate, dedicate si responsabile. Datorita faptului ca stramosii lor au fost vanatori, care au observat si au analizat mediul inconjurator ca sa supravietuiasca, multi considera ca aceste persoane sunt mai bune si mai exacte in domeniul logicii, decat altele.

Hiperactivi si impulsivi

Aceste persoane pot deveni impulsive, hiperactive si chiar furioase atunci cand sunt stresate. Din cauza obiceiurilor nesanatoase, tendintei spre stres, a lipsei miscarii si a unui regim alimentar dezordonat, aceste persoane sunt mai predispuse unor procese metabolice daunatoare, cum ar fi rezistenta la insulina, incetinirea activitatii glandei tiroide si slabirii.

In plus, trebuie sa stii ca nivelul acidului din stomac este mai ridicat in cazul acestor persoane decat la restul. Acest lucru inseamna ca stomacul este foarte sensibil si ca este predispus formarii unui ulcer.

Recomandam acestor persoane sa evite alcoolul si cafeina. Cafeina este foarte daunatoare pentru acestia deoarece le creste nivelul adrenalinei, care oricum este ridicat, fiind astfel expuse la infarct miocardic!

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dacă ai grupa sanguină 0, trebuie să fii atent la asta: Îți poate salva viața!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu