Posted by / joi, 4 august 2016 / No comments / ,

Ce semnifică purtarea inelului pe degetul mic!Publicitate
Un articol de Razvan

Atribuim o importanta uriasa verighetelor de cununie, dar oare de ce este nevoie de o piatra ca sa ne marturisim sentimentele de dragoste?

Verigheta de cununie simbolizeaza un legamant de apartenenta fata de partener. Dar mai exista un alt mod interesant de a-ti exprima sentimentele de dragoste, un mod la care apeleaza tot mai multe femei din ziua de azi.....

ce semnificatie are acest inel


O femeie care poarta un inel pe degetul mic de la mana vrea sa arate ca ea s-a ales pe sine! 

Este un simbol al iubirii de sine tot mai popular printre femeile independente care doresc sa arate ca nu au nevoie de un barbat alaturi ca sa isi traieasca viata din plin.

Si, bineinteles, pentru ca ca pana la urma femeile poarta acest inel al iubirii de sine, el nu este o bijuterie oarecare, ci un inel de designer cu piatra de diamant.

Este un lucru minunat sa te poti autopretui si accepta asa cum se cuvine, iar femeile care poarta acest simbol pe degetul mic de la mana sunt mandre de gestul pe care il exprima.

Inelul vine si cu un contract care stipuleaza urmatorul juramant: „Subsemnata, promit sa ma ingrijesc, sa ma respect si sa ma pretuiesc zi de zi asa cum merit.”

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: thatviralfeed. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce semnifică purtarea inelului pe degetul mic!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu