Posted by / vineri, 26 august 2016 / No comments / ,

Ce înseamnă dacă degetul arătător este ușor curbat în interior? Sunt sigur că nu te gândeai la asta!Publicitate
Un articol de Petrut

Indreapta palma catre tine si examineaza pozitia degetului aratator. Este aliniat cu restul degetelor, sau putin curbat catre interior?

Afla mai jos semnificatia.....

iata ce reprezinta daca degetul aratator este curbat in interior


Persoanele cu degetul aratator curbat inspira foarte multa incredere!

Aceste persoane sunt cei buni confidenti, fiindu-le marturisite cele mai multe secrete, pe care le pastreaza cu sfintenie.

Expertii sustin ca persoanele cu degetul aratator curbat poseda un spirit energic care ii face sa traieasca viata din plin. Psihologii sustin ca aceste persoane sunt cele mai luptatoare atunci cand sufera de anumite boli.

Totodata aceste persoane au personalitatea unui negociator sau a unui pacifist si reprezinta o punte de legatura intre oamenii dezbinati de conflicte.

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce înseamnă dacă degetul arătător este ușor curbat în interior? Sunt sigur că nu te gândeai la asta!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu