Posted by / sâmbătă, 20 august 2016 / No comments / ,

Acesta este produsul din bucătărie, care te ucide lent, produs mai periculos decât țigările, băuturile carbogazoase și alcoolul!Publicitate
Un articol de Cristian Iacov

Pot sa iti adresez o intrebare simpla: stiai ca in condmentele obisnuite exista ingrediente extrem de toxice pentru organism? Sunt sigur ca data viitoare cand vei cumpara aceste ingrediente vei citi cu atentie etichetele, intrucat acestea contin din abundenta coloranti artificiali, conservanti si foarte foarte multe E-uri.....

acest produs te ucide lent


Ideea este ca marea majoritate a acestor produse sunt tratate cu chimicale si radiate, contaminarea lor avand loc in timpul proceslui de fabricare, stocare, distribuire si vanzare. Acest lucru se intampla deoarece, in perioada procesului de fabricare si depozitare condimentele pot fi contaminate cu parti de insecte, par sau fecale. Asa ca pentru a elimina aceste impuritati, producatorii conventionali isi sterilizeaza condimentele cu substante chimice, cum ar fi oxidul de etilen.

Acest oxid este extrem de periculos, putand deasemenea sa provoace mutatii genetice sau cromozomiale ce va conduce in mod evident la dezvoltarea celulelor canceroase. Consumul acestor ingrediente provoaca, pe termen scurt, reactii care noua ni se par cat de cat normale si de aceea nu le bagam in seama, dand vina pe cu totul altceva ( iritatii ale ochilor, pielii, membranei mucoase si probleme de concentrare, depresii, etc).

In unele cazuri de cancer la oameni, s-a aratat ca au existat cresteri ale incidentei leucemiei, cancerului la stomac, la pancreas si bolii Hodgkin, la muncitorii expusi oxidului de etilen.

De asemenea, trebuie sa stii ca un alt proces de sterilizare a condimentelor este radierea lor. Acesta este un proces in cadrul caruia sunt folosite radiatiile pentru a ucide bacteriile si alti contaminatori.

Insa, in vreme ce radiatiile sunt folosite pentru a reduce bacteriile din condimente, noi consumam produse finite cu un nivel scazut de vitamine si enzime naturale. Radiatiile schimba compozitia chimica a condimentelor, creand produse potential cancerigene, toxice si expunandu-ne radicalilor liberi. Acesti radicali provoaca imbatranirea prematura a celulelor si aparitia bolilor autoimune - ceva ce ne dorim sa evitam cu orice pret!

Din motivele enumerate mai sus, noi va sfatuim sa evitati cumpararea de condimente fabricate, sa mergeti pe consumul legumelor in stare proaspata si astfel veti evita contactul cu aceste "Bombe cu ceas" care ne pot pune viata in pericol nu pe termen scurt, ci pe termen lung.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Acesta este produsul din bucătărie, care te ucide lent, produs mai periculos decât țigările, băuturile carbogazoase și alcoolul!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu