Posted by / miercuri, 6 iulie 2016 / No comments / ,

Ți se întâmplă des să te întâlnești cu această secvență numerică?Publicitate
Un articol de Maya

Se speculeaza ca aceasta secventa numerica ar avea o semnificatie foarte profunda si ca ar pune in directa legatura lumea fizica cu cea a spiritelor.

Daca te lovesti frecvent de numarul 4444, poate ca nu este vorba de o coincidenta, ci un mod prin care dimensiunea spirituala incearca sa intre in rezonanta cu tine, pentru a-ti transmite semne sau mesaje importante.

de ce intalnesti aceasta secventa numerica


Semnificatia cifrei 4

Cifra 4 face referire si emite vibratia formei rectangulare a patratului, a celor patru elemente: apa, foc, pamant si aer, respectiv a celor patru puncte cardinale sau directii sacre: nord, sud, est, vest.

Cifra 4 este un simbol pentru responsabilitate, progres, trainicie, stabilitate, conservatorism, unitate, exactitate, racordare la fortele telurice, disciplina, vointa, determinare, implicare in munca, seriozitate si logica.

Recurenta cifrei 4 in viata cuiva poate fi un semn ca este nevoie de implicare si efort sustinut pentru materializarea unei idei, a unui vis sau a unei dorinte. De asemenea, ezoterismul considera ca cifra 4 emite o vibratie armonioasa si ca aceasta reprezinta poarta catre iluminare si/sau initiere spirituala.

Cifra 4 mai este supranumita si cifra ingerilor, simbolizand astfel protectie si indrumare.

Numarul angelic 44 indica protectie divina, dragoste spirituala si sprijin ceresc. Persoanele aflate in rezonanta cu acest numar se afla in stransa comuniune cu taramul ingerilor.

Numarul angelic 444 indica nu numai armonie, ci si curaj in fata provocarilor vietii. Recurenta acestui numar indica un grad inalt de protectie divina, precum si iubire si sprijin spiritual.

Recurenta secventei numerice 4444 semnifica faptul ca esti mereu inconjurat de ingerii tai pazitori, care te calauzesc mereu pe calea cea dreapta si iti insufla curajul necesar traversarii oricaror piedici si greutati.

Numarul 4444 este un semn ca beneficiezi de mult sprijin spiritual si ca te afli intr-o stransa comuniune cu taramul ingerilor!

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+
Ref: 
http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.ro/2010/08/angel-numbers-number-sequences_9737.html 
http://www.intuitivejournal.com/spiritual-meaning-of-444/
http://numerologysecrets.net/numerology-444-meaning/

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ți se întâmplă des să te întâlnești cu această secvență numerică?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu