Posted by / luni, 18 iulie 2016 / No comments / ,

Protejează-ți nasul, gâtul și umerii de expunerea la soare! Dacă nu, vei păți ca el. Află despre cine și despre ce este vorba!Publicitate
Un articol de Ileana Mladinoiu

Statisticile arata ca peste 2.000 de australieni au decedat in 2011 din cauza melanomului, forma grava de cancer cutanat.....

protejeaza-te de soare


Cunoscut indeosebi pentru rolul Wolverine din filmul “X-Men”, regizat de Bryan Singer, actorul Hugh Jackman, 47 de ani, a crescut in Australia, tara care la ora actuala se confrunta cu cel mai inalt nivel de raspandire a cancerului de piele.

In 2013, Hugh Jackman fusese operat de carcinom bazocelular, o forma benigna de cancer, urmand sfatul sotiei sale, Deborra-Lee Furness, de a face un examen al petei rosii ce-i aparuse pe nas.

Cand la inceputul anului 2016, a suferit o a cincea ablatiune/extirpare, Wolverine, alias Hugh Jackman, si-a dorit foarte mult sa puna in garda oamenii asupra pericolului expunerii la soare, fara niciun fel de produs de protectie.

Astfel si-a inceput campania de informare a utilizatorilor pe retelele sociale, in special pe Twitter, rugand oamenii sa se protejeze de soare si sa mearga la controale medicale regulate.

Mesajul lui este insotit de fotografia cu pansamentul pe nas.

Carcinomul bazocelular este cel mai raspandit tip de cancer al pielii si se dezvolta in general pe partile cele mai expuse la soare, nas, gat, umeri.

Aveti grija sa nu stati foarte mult la soare, folositi produse naturale de protectie a pielii, accesorii potrivite, umbrele… si uitati-va la ceas, pentru a nu va prinde somnul pe plaja, cum am observat ca se intampla la unii.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Protejează-ți nasul, gâtul și umerii de expunerea la soare! Dacă nu, vei păți ca el. Află despre cine și despre ce este vorba!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu