Posted by / marți, 26 iulie 2016 / No comments / ,

Medic german renumit afirmă: Da, există viață după moarte și se pare că se aplică în cazul tuturor....Un articol de Razvan

In cadrul Universitatii Tehnice din Berlin, s-a facut in dimineata aceasta un anunt cutremurator: psihologii si medicii sunt de parere ca exista viata dupa moarte, iar acest lucru il demonstreaza prin intermediul experimentelor.

Acest anunt vine ca rezultat al examinarii pacientilor aflati in moarte clinica, intr-un interval de 20 de minute. Ulterior pacientii fiind readusi la viata....

exista viata dupa moarte


Acest proces a durat 4 ani si a implicat 944 de voluntari si un cocteil medicamentos pe baza de epinefrina si dimetiltriptamina, care permite organismului uman sa reziste pe durata mortii clinice si in timpul procesului de reanimare.

Pasul ulterior mortii clinice a fost acela de a induce o stare de coma. Pentru a face asta, medicii au utilizat un alt cocteil de medicamente, filtrate cu ozon si introduse pe vena pacientului, dupa 18 minute de la procesul de reanimare.

Acest experiment, cu durata de 20 de minute, a fost posibil doar cu ajutorul unui nou dispozitiv de reanimare, numit AutoPulse. In ultimii ani, acest tip de echipament a fost utilizat pentru a resuscita persoanele ce se aflau in moarte clinica intre 40 de minute si 1 ora.

Cercetarea a fost condusa de catre Dr Berthold Ackermann si echipa sa, monitorizand indeaproape experimentul si strangand o serie de probe, ce implicau subiectul in cauza.

Rezultatul a fost acela ca, toti subiectii aveau amintiri din perioada in care se aflasera in moarte clinica, majoritatea din ele fiind similare. Au existat totusi si cateva variatii.

Majoritatea testimonialelor implicau sentimentul de detasare fata de corp, levitatie, serenitate, siguranta, caldura si prezenta unei lumini patrunzatoare.

Echipa de medici adauga faptul ca sunt constienti de repercursiunile acestui experiment si ca religia nu a avut nicio influenta pe durata experiemntului. Pentru a fi mai concisi, putem spune ca acest experiment a implicat oameni apartinand mai multor religii - crestini, musulmani, evrei, hindusi sau chiar si atei.

Chiar daca s-a intamplat adesea sa se spuna faptul ca experientele de dincolo nu sunt altceva decat imaginatii, Dr Ackermann si echipa sa au facut lumina in aceasta privinta. Ei au facut legatura dintre viata de dupa moarte si dualismul dintre minte si corp.

Dr. Ackermann: “Stiu ca rezultatele noastre pot deranja parerile multora, insa intr-un fel sau altul am raspuns la cea mai des intalnita intrebare, asa ca speram ca acesti oameni sa ne poata ierta. Da, exista viata dupa moarte si se pare ca se aplica in cazul tuturor.”

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: tips4healthylifestyle. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Medic german renumit afirmă: Da, există viață după moarte și se pare că se aplică în cazul tuturor....

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu