Posted by / luni, 13 iunie 2016 / No comments / ,

Părul crescut în ureche prevestește grave probleme de sănătate. Iată despre ce este vorba!Publicitate
Un articol de Razvan

Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci urechile reprezinta oglinda catre inima. Stiinta spune ca parul din canalul urechii, acele fire crescute in exces in urecheile multora, este un semn prematur pentru aparitia atacurilor de cord.

ce reprezinta parul crescut in ureche


Modul in care cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie este deocamdata un mister, insa in anul 1989, cativa cercetatori candaieni, au publicat rezultatele unui studiu in care au fost implicate 500 de persoane, barbati si femei cu varste cuprinse intre 45 si 55 de ani. In urma studiului, care s-a derulat pe o perioada de 20 ani, s-a constatat faptul ca exista o relatie directa intre cresterea parului in urechi si atacurile de cord.

Nu la mult timp dupa publicarea acestui studiu, Dr.Edston E. a publicat si el rezultatele un studiu in editia din iunie 2009 a Jurnalului American de Medicina Legala. Dupa ce a efectuat peste 520 de autopsii si a masurat si verificat greutatea splinei, parul din urechi, grasimea abdominala dar si mute altele, a constatat faptul ca peste 95% din cei decedati de infarct, aveau parul crescut in exces in urechi.

Nimeni nu este 100% sigur din ce cauza parul din urechi si atacul de cord sunt corelate, insa unii specialisti sustin ca responsabil penru acest fapt ar fi prezenta testosteronului in exces.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Părul crescut în ureche prevestește grave probleme de sănătate. Iată despre ce este vorba!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu