Posted by / vineri, 17 iunie 2016 / No comments / ,

După ce termini de citit acest articol, cu siguranță vei renunța la felia de lămâie din paharul de cocteil!Un articol de Petrut

Obisnuita felia de lamaie din paharul de cocteil se pare ca ar face mai mult rau decat bine. O cercetare intreprinsa de Jurnalul de Sanatate a Mediului a descoperit ca 70% dintre mostrele de lamaie prelevate din bucatariile a 21 de restaurante vizitate de 43 de ori au continut urme de microorganisme infectioase.

nu mai pune lamaie in cocteil


Pentru a preveni contaminarea involuntara, toate mostrele au fost prelevate inainte ca ele sa fie atinse de catre clienti.

Potrivit cercetatorilor, fiecare felie de lamaie supusa testarii a prezentat urme de contaminare cu un spectru foarte larg de microorganisme periculoase.

Patronii restaurantelor si teraselor ar trebui sa fie mult mai atenti cu privire la respectarea normelor de igiena pentru a preintampina aceasta contaminare.

Filip Tierno, profesor de microbiologie si patologie in cadrul Centrului Medical Langone al Universitatii din New York a verificat si el prin cercetari de laborator aceste rezultate preliminare, iar concluzia lui este de-a dreptul alarmanta!

50% dintre mostrele de lamaie studiate de el au prezentat inclusiv urme de infectie cu bacterii fecale, ceea ce ridica semne de intrebare si in privinta igienei veselei folosite samd.

Tierno avertizeaza ca tulpinile de bacterii depistate pe feliile de lamaie pot provoca chiar imbolnaviri grave.

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului După ce termini de citit acest articol, cu siguranță vei renunța la felia de lămâie din paharul de cocteil!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu