Posted by / joi, 23 iunie 2016 / No comments / ,

Ce spune semnătura pe care o ai despre personalitatea ta. Este departe de ceea ce îți imaginezi!Publicitate
Un articol de Ileana Mladinoiu

Semnatura ta se gaseste pe toate documentele personale si oficiale. Ea spune multe despre tine in masura in care unele companii folosesc chiar grafologi pentru a-i descifra intelesul.

Ce ne poate arata cu adevarat autograful tau. Semnatura este marca proprie. Dupa caz, ea poate fi un revelator al personalitatii profunde, indicand esentialul trasaturilor de caracter.

ce spune semnatura despre tineSau, dimpotriva, este eticheta afisata, spre a oglindi viziunea pe care o avem despre noi si pe care vrem s-o prezentam altora. Aceasta din urma este cea mai obisnuita.

Tipuri de semnaturi:

Semnatura dezordonata

Acest gen de semnatura descrie in general o persoana foarte ocupata, presata de timp si adesea cea care are de semnat multe documente. Poate sa mai semnifice ca vrea sa-si pastreze viata privata sau ca nu este rabdatoare cu cei din jurul sau.

Semnatura cu scris mare

De regula, apartine unei persoane increzatoare, ambitioase. Daca este totusi prea mare fata de un text scris, tradeaza suficienta, vanitate, orgoliu sau dorinta de a iesi in fata, de a atrage atentia.

Semnatura mai mica decat textul

Este sinonima cu timiditatea. Apartine persoanelor ce sufera de un complex de inferioritate, introvertite, ce nu tin sa se remarce. Pot fi cateodata persoane calme in aparenta si de o falsa modestie.

Semnatura completa, nume prenume

Ar avea doua sensuri. In primul rand, este posibil ca persoana respectiva sa vrea sa-si ascunda personalitatea. Apoi, aceasta semnatura arata ca persoana se comporta in acelasi mod in public si in privat.

Persoanele dintr-o astfel de categorie se adapteaza oricarei situatii, insa raman in aceeasi masura imprevizibile!

Voi ce tip de semnatura aveti?
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce spune semnătura pe care o ai despre personalitatea ta. Este departe de ceea ce îți imaginezi!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu