Posted by / sâmbătă, 25 iunie 2016 / No comments / ,

Ai idee care este scopul acestui cilindru de la încărcătorul laptop-ului?Publicitate
Un articol de Petrut

Iti vine sa crezi sau nu, exista anumite parti de pe dispozitivele pe care le detinem, care par sa nu aiba vreo utilitate, insa este interesant sa aflam ca ele chiar au un scop precis.

Indiferent de cat de ciudata este forma lor, exista intotdeauna un motiv!

tu stiai la ce foloseste acest cilindru?


Acesta este cazul cilindrului de pe incarcatorul laptopului. Poate ca folosesti un laptop de ani de zile, fara sa fi bagat vreodata de seama existent acestei component. De fapt, rolul cilindrului este de a izola interfata electromagnetica si zgomotul de inalta frecventa care trec prin cablu, sau zgomotul din convertorul AC-DC.

Acesta este un tip de inductor electric, ce elibereaza curent de inalta frecventa, fiind cel mai puternic dispozitiv de reglare a frecventei inalte a zgomotului.

Sunt sigur ca dupa ce ai citit acest articol ai verificat acest lucru nu?

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Sursa:http://ostrnum.com/tak-vot-zachem-nuzhen-etot-strannyj-tsilindr-na-shnure-zaryadki-k-noutbuku/
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ai idee care este scopul acestui cilindru de la încărcătorul laptop-ului?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu