Posted by / miercuri, 4 mai 2016 / No comments / ,

Numai persoanele cu o percepție extraordinară pot vedea corect această imagine. Tu poți?Publicitate
Un articol de Razvan

Te numeri printre putinele persoane care pot observa imediat imaginea corecta din aceasta fotografie?

Se spune ca o persoana din 100 pot vedea ceea ce reprezinta numai dintr-o privire!

doar anumite persoane pot vedea aceasta imagine


Majoritatea petrec prea mult timp privind-o si cu greu reusesc sa-si dea seama , unii ghicind sau interpretand gresit....

Ceea ce urmeaza mai jos se refera la cat de perceptiv esti, iar acesta este unul dintre cele mai rapide si simple feluri de a-ti testa perceptia vizuala. In vreme ce toti avem abilitatea perceptiei, ea varieaza in intensitate de la un individ la altul.

Cuvantul ,,perceptie” este definit de Dictionarul Explicativ al Limbii Romane drept ,,Proces psihic de cunoastere senzoriala, prin care obiectele si fenomenele sunt reflectate ca intregi”. Astfel, este extrem de subiectiv si multi factori pot influenta felul in care o persoana percepe imprejurimile si conecteaza ceea ce ved sau experimenteaza.

Acest test de perceptie vizuala este o metoda amuzanta de a explora si de a vedea daca poti observa si alege imediat, sau alternativ, ce nu poti observa imediat. S-a spus ca numai o persoana din 100 poate trece acest test, asa ca hai sa incerci sa vezi daca tu esti aceea! Nu uita sa impartasesti testul si celor apropiati!

1. Priveste aceasta imagine. Ce observi?


Este un barbat cu o palarie de cowboy. Doar o persoana din o suta poate observa asta imediat....!

2. Imaginea originala reprezinta o fata mai intunecata. Majoritatea persoanelor nu observa partea cu umbra.


Tot nu poti observa?

3. Ai vazut altceva?


Multe persoane spun ca vad un liliac care atarna cu susul in jos, sau un fel de gandac. Numai persoanele cu o perceptie dezvoltata si creative pot observa ceea ce reprezinta cu adevarat!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Sursa: playbuzz. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Numai persoanele cu o percepție extraordinară pot vedea corect această imagine. Tu poți?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu