Posted by / luni, 2 mai 2016 / No comments / ,

Nevăzătorul cu lozul câstigător, un experiment social inedit!Publicitate
Un articol de Petrut

Pe ce este cladita oare onestitatea? Sa fii cinstit este o chestiune dictata de imprejurari, sau o virtute interioara caracteristica? De multe ori ne pripim sa tragem concluzii despre oamenii pe care ii intalnim pe baza felului in care arata si a contextului in care ne aflam.

Prejudecatile ne fac sa ne inselam deseori in privinta oamenilor, sa avem incredere in escroci si sa ocolim persoanele bine-intentionate.

un experiment social inedit


Imaginea pe care ne-o formam despre oamenii pe care ii intalnim pentru prima oara este bazata pe aparente, iar aparentele inseala.

Johal, regizorul si protagonistul videoclipului de pe YouTube pe care ti-l prezentam in continuare, a decis sa faca un experiment social despre onestitate. Rezultatele sunt foarte interesante si surprinzatoare.

Barbatul s-a prefacut ca este orb si, tinand in mana un bilet de loterie castigator, s-a indreptat la intamplare catre trecatorii de pe strada si le-a cerut sa-i spuna daca lozul e sau nu victorios.

Johal a abordat persoane din cat mai multe categorii sociale pentru a verifica si compara reactiile.

Le-a solicitat ajutorul atat oamenilor bine imbracati, cat si celor cu haine mai ponosite. Astfel a reusit sa testeze daca si in ce fel mijloacele materiale si clasa persoanelor intalnire influenteaza raspunsul primit.

Iata ce a descoperit!

Urmareste videoclipul si spune-ne daca te asteptai la asemenea rezultate.


Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nevăzătorul cu lozul câstigător, un experiment social inedit!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu