Posted by / sâmbătă, 28 mai 2016 / No comments / ,

Efectuează acest exercițiu timp de 4 minute pe zi pentru o lună ca să scapi definitiv de grăsimea de pe abdomen și de pe spatePublicitate
Un articol de Maya

Rareori se intampla ca un singur tip de exercitii fizice sa poata modela intreg corpul si intr-un timp relativ scurt! Dar iata ca exista totusi unul cu adevarat eficient!

Nici eu n-am crezut ca poate fi atat de eficient, asta pana acum!

un exercitiu care iti face abdomenul plat in patru minute


Imi place faptul ca acest exercitiu iti permite sa te adaptezi treptat la dificultatea maxima, precum si ca nu promite rezultate peste noapte, asa cum se-ntampla cu o multime de programe de antrenament care, de fapt, nu ajuta la nimic.

Azi am bifat cea de-a 23-a zi a provocarii, iar exercitiul a ajuns sa-mi placa foarte mult. Am abdomenul si bratele mai bine definite, asa ca sunt pe drumul cel bun. Provocarea presupune cresterea treptata a exercitiului de la 20-45 de secunde pe zi in prima saptamana pana la 3-4 minute in saptamana a patra.

Un exercitiu complet - PLANK -

Desi planul cuprinde 4 saptamani, continuarea exercitiului si dupa aceasta perioada de timp sau includerea lui in alte antrenamente mai complexe te ajuta sa obtii rezultate si mai bune. Toata miscarea de plank, sau „plansa”, consta in mentinerea trunchiului incordat, in pozitie orizontala, si ridicarea sa de la podea in timp ce te sprijini pe coate.

Iata cum arata planul de 4 saptamani:

Primele doua zile – 20 de secunde.

Zilele a treia si a patra – 30 de secunde.

Ziua a cincea – 40 de secunde.

Ziua a sasea – pauza.

Zilele a saptea si a opta – 45 de secunde.

Zilele a noua si a unsprezecea – 60 de secunde.

Ziua a douasprezecea – 90 de secunde.

Ziua a treisprezecea – pauza.

Zilele a paisprezecea si a cincisprezecea – 90 de secunde.

Zilele a saptesprezecea si a optsprezecea – 120 de secunde.

Ziua a nouasprezecea – pauza.

Zilele a douazecea si a douazecisiuna – 150 de secunde.

Zilele a douazecisidoua si a douazecisitreia – 180 de secunde.

Ziua a douazecipatra – 210 secunde.

Ziua a douazecisicincea – pauza.

Ziua a douazecisisasea – 210 secunde.

Ziua a douazecisisaptea – 240 de secunde.

Ziua a douazecisiopta – Tine pozitia de efort cat de mult poti!

Poate parea ciudat ca un exercitiu atat de simplist este considerat un antrenament complet pentru corp, dar, pe masura ce capeti rezistenta si ajungi sa-l efectuezi mai multe minute pe zi, te vei convinge singur de acest lucru.

Pe masura ce musculatura abdominala se tonifiaza, te vei bucura si de o postura mai corecta, precum si de mai multa stabilitate si un echilibru mai bun. Dar exercitiul lucreaza si spatele si umerii, rezultatul fiind o mai buna flexibilitate si o raza de miscare mai ampla a articulatiilor umerilor.

Mult succes iti dorim in propria ta provocare!

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: sun-gazing. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Efectuează acest exercițiu timp de 4 minute pe zi pentru o lună ca să scapi definitiv de grăsimea de pe abdomen și de pe spate

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu