Posted by / marți, 5 aprilie 2016 / No comments / ,

Nu poți face copii? Iată adevăratul motiv al infertilității bărbaților!Publicitate
Un articol de Razvan

Te-ai gandit vreodata ca purtarea telefonului mobil in buzunarul de la pantaloni poate fi unul din motivele infertilitatii la barbati?

iata de ce nu poti face copii


Ei bine, iata ca acest lucru a fost demonstrat stiintific de catre cercetatorii englezi!

In cadrul studiului au fost examinati 100 de barbati cu varste cumprinse intre 25-40 de ani, toti pacienti ai unei clinici care trateaza infertilitatea. In urma analizelor efectuate s-a constatat faptul ca barbatii care au purtat telefonul mobil in buzunarul pantalonilor, au prezentat o reducere a calitatii spermei in comparatie cu cei care nu purtau telefonul in acele zone.

In cazul barbatilor care isi purtau in permanenta telefoanele in buzunarul din fata, in 47% dintre cazuri s-au observant consecinte serioase ale acestui obiecei. Oamenii de stiinta au aratat ca principala cauza este reprezentata de activitatea electromagnetica a telefoanelor.

Deasemenea, prin intermediul acestui studiu s-a aratat ca barbatii care isi tin telefoanele pe noptiera, aproape de zona capului, pe timpul noptii, prezinta o calitate mai redusa a spermei decat barbatii care isi tin telefoanele la distanta, in timpul somnului.

Tinand cont de cele relatate, cred ca ar fi indicat sa ai grija de acum inainte unde iti tii telefonul mobil - in orice caz, orice ai face, incerca macar sa nu-l mai tii in buzunarele frontale ale pantalonilor!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!  
Sursa foto:dailymail.co.uk
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nu poți face copii? Iată adevăratul motiv al infertilității bărbaților!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu