Posted by / sâmbătă, 5 martie 2016 / No comments /

Vaccinurile ucigașe – spovedania unui consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur – lider mondial pe piața vaccinurilor.Publicitate
Oameni buni, daca nici ceea ce spune cu un urias cinism dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur, nu ii pune pe ganduri pe decidentii nostri, atunci este grav.

vaccinurile pot sa ucida


Intr-o prezentare video pe care o puteti vedea mai jos, dr. Jean-François Saluzzo arunca in aer industria vaccinurilor; si o face de pe pozitia de consultant al OMS si fost director al liderului mondial de pe piata vaccinurilor umane, Sanofi Pasteur – compania care se lauda ca produce anual un miliard de doze de vaccinuri, ceea ce face posibila vaccinarea a 500 de milioane de oameni… (Sanofi Pasteur)

Ascultand spovedania lui Jean-François Saluzzo, ti se ridica parul in cap. Specialistii nu stiu cu adevarat cum functioneaza un vaccin si niciodata nu pot sa fie absolut siguri ca nu va ucide!!! Mai mult decat atat, in prezentarea video de mai jos, consultantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii face si un scurt istoric al nenorocirilor create in timp de vaccinuri, subliniind ca, de cateva ori, DOAR PRINTR-UN NOROC s-a evitat contaminarea cu boli mortale a sute de milioane de oameni.

In conditiile in care NIMENI nu monitorizeaza efectele vaccinarii in timp, lucru subliniat clar de Saluzzo, NIMENI nu stie cu adevarat care sunt consecintele, in timp, ale unui vaccin. Si atunci, cum se poate pune problema obligativitatii lui, asa cum se discuta tot mai mult astazi?!?

Acest video ar trebui vazut de toti impostorii din sistemul medical romanesc, cei care pretind ca vaccinurile sunt absolut sigure. Pentru ca nu sunt deloc!


Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vaccinurile ucigașe – spovedania unui consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur – lider mondial pe piața vaccinurilor.

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu