Posted by / miercuri, 23 martie 2016 / No comments / ,

Triunghiul de pe linia încheieturii este un semn de mare noroc.Tu ai unul?Publicitate
Un articole de Petrut

Liniile Rascette sunt liniile orizontale sau curbate care separa palma de restul bratului.

Cunoscute drept liniile incheieturii, liniile Rascette sunt considerate parte din liniile minore ale palmei. Acum, majoritatea persoanelor au doua sau trei linii "bratara", chiar daca este posibil sa existe persoane care au o singura linie.

acest triunghi este un semn de noroc


Insa, a avea patru linii Rascette indica faptul ca acea persoana poate trai 100 de ani.

Mai precis, aceste linii reprezinta longevitatea, sanatatea, destinul si norocul unei persoane. Ele pot, deasemenea, sa reprezinte echilibrul sau lipsa echilibrului mintii, corpului si spiritului.

Conform palmei, cu cat mai solide si mai accentuate sunt liniile, cu atat mai ridicate sunt sansele pentru o viata indestulata si sanatoasa.

Insa cea mai bizara situatie este aceea cand liniile formeaza un triunghi la nivelul incheieturii. Triunghiul de pe linia incheieturii este semn de mare noroc!

Acum, uita-te la incheieturile tale si observa ce linii ai.

Daca exista o linie care sa formeze un triunghi cu liniile incheieturii, este semn ca vei face rost de bani cand te astepti mai putin.

Acest lucru ar putea presupune un castig la loterie, asa ca nu rata sansa de a juca!

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa.Sursa: healthyfoodteam.  Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Triunghiul de pe linia încheieturii este un semn de mare noroc.Tu ai unul?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu