Posted by / marți, 22 martie 2016 / No comments /

Părintele Calistrat: când împrumuți bani, du-i înapoi, că te legi singur de Satana și sărăcia va sta în ograda ta!Publicitate
Pilda parintelui Calistrat catre credinciosi!

„Sa tineti minte de la mine, ca-i prieten, ca-i vecin, ca-i tovaras, ca-i dusman, ca-i sora, ca-i frate, cand imprumuti un ban, du-l inapoi ca-ti legi singur pe satana si saracia de ograda ta.

daca imprumuti bani da-i inapoi


Niciodata nu ai sa te imbogatesti luand cu imprumut si neducand inapoi. Este cel mai mare blestem si cel mai mare pacat pe care-l poate face omul.

Si culmea ca se inmulteste si mereu aud: „ala are atat!”;”ala are atat!” se duce si ia cu imprumut cu atata nonsalanta si lipsa de bun simt incat uita ca trebuie sa-i dea inapoi.

Nu o spun ca pe un repros, ci ca sa va dati seama ca va legati singuri saracia de gard. Dumnezeu pe viclean uraste si ia si sporul si harul si darul! Nu inmulteste nimic!”, subliniaza parintele.

Vezi aici predica video!

Sursa: caplimpede
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Părintele Calistrat: când împrumuți bani, du-i înapoi, că te legi singur de Satana și sărăcia va sta în ograda ta!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu