Posted by / vineri, 11 martie 2016 / No comments / ,

Fă-ți propriul filtru de apă acasă, costă mai puțin de 5 lei și îți oferă posibilitatea de a bea apă proaspătă și cristalină, la orice orăPublicitate
Un articole de Petrut

Apa este o parte a vietii de zi cu zi, constituind un procent semnificativ al existentei umane. Exista numeroase substante chimice si toxine care vin din piele. Acestea pot cauza probleme de sanatate si afectiuni, de-a lungul timpului.

Asadar, este mai bine sa filtrezi apa. Exista mai multe metode de filtrare a apei si poti citi online despre acestea. Deasemenea, acest articol iti va oferi indicatii despre filtrarea apei acasa printr-o metoda simpla si foarte ieftina.

Mai mult, apa filtrata are un gust mai bun, ceea ce inseamna ca oamenii pot sa o bea mai usor. Filtrarea te poate incuraja sa iti hidratezi corpul in mod regulat, sa iti maresti resursele de energie si de forta.

confectioneaza-ti filtru de apa acasa


Ingrediente necesare:

• o sticla goala

• Ac

• Bricheta

• Patent

• Carbon activ

• Hartie de filtru

• Cana

• Apa

Procedura:

Taie capul sticlei goale. Foloseste patentul ca sa tii acul in timp ce il incalzesti cu bricheta, lumanarea sau aprinzatorul de aragaz.

Cand acul este incins, fa o serie de gauri cu el pe fundul sticlei. Gaurile trebuie sa fie mici, astfel incat carbonul activ sa nu treaca prin ele.

Pune intai hartia de filtru in sticla de plastic, apoi ia carbonul activ si toarna in 1/3 din sticla. Acest ingredient este adeseori utilizat in variate metode de filtrare a apei, piscina, acvarii, aer, alcool etc. Il poti achizitiona online sau de la magazinele de profil. El elimina elementele periculoase, gustul ciudat si mirosurile neplacute.

Asaza sticla deasupra unei cani si incepe filtrarea turnand apa incet, in filtrul de apa. Ea va aluneca in sticla de apa, unde carbonul activ o va filtra.

Rezultatul consta intr-o apa la fel de pura cum e cristalul.

Acest filtru facut in casa elimina majoritatea elementelor daunatoare, precum substantele chimice si metalele, dar nu virusii ori bacteriile. Este necesar sa fierbi apa daca vrei sa elimini bacteriile si virusii.

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Sursa:
http://myilifestyle.com/make-your-own-water-filter-at-home-that-costs-less-than-a-dollar-and-drink-fresh-and-crystal-clear-water-at-any-time/#sthash.dCt4KMwM.dpuf
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fă-ți propriul filtru de apă acasă, costă mai puțin de 5 lei și îți oferă posibilitatea de a bea apă proaspătă și cristalină, la orice oră

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu