Posted by / joi, 3 martie 2016 / No comments / ,

După ce vei vedea asta, nu știu dacă te mai lasă inima să faci avort! Imagini tulburătoare!Publicitate
Un articol de Cristian Iacov

Avortul reprezinta intreruperea sarcinii prin eliminarea fatului din cavitatea uterina inainte de termenul de gestatie si avand drept efect moartea fatului. Avortul poate fi spontan, adica o pierdere involuntara de sarcina sau indus prin metode chirurgicale, chimice sau alte proceduri.

aceste imagini te vor determina sa nu mai faci avort


In cazul in care te numeri printre persoanele care au efectuat un avort, randurile de mai sus cred ca le cunosti foarte bine iar alegerea pe care ai facut-o, si anume sa "faci avort" ti-ai asumat-o, fie ca o regreti sau nu.

Eu vreau insa sa atrag atentia femeilor care nu au procedat niciodata la aceasta tehnica medicala, brutala, si la care, sper eu, sa nu recurga vreodata!

Mai jos vei putea privi o animatie cutremuratoare a procedurii care, dupa ce va fi privita, cu siguranta nu va putea fi uitata de foarte multe dintre voi!


Asa ca, inainte de a mai lua hotararea de a "face avort", gandeste-te bine si aminteste-ti acest filmulet!

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului După ce vei vedea asta, nu știu dacă te mai lasă inima să faci avort! Imagini tulburătoare!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu