Posted by / miercuri, 10 februarie 2016 / No comments /

Vreți să-mi vaccinați copiii? Nicio problemă! Total de acord! Doar semnați această declarație…Publicitate

Vazand discutiile privind noua lege a vaccinarii, observand garantiile oferite de medici si specialisti precum ca vaccinurile sunt sigure si utile pentru sanatatea copiilor si a noastra, a tuturor, atunci cred ca cea mai buna solutie e sa acceptam vaccinurile. Ele nu ne fac rau – asa ne spun specialistii! 

De ce sa nu-i credem? De ce tot timpul trebuie sa ne indoim de vorbele specialistilor, ale oficialitatilor etc.? Noi nu stim cat stiu ei, asa ca trebuie sa acceptam.

acest parinte nu este de acord cu vaccinarea


N-am copii, dar, daca as avea sau daca voi avea, i-as vaccina fara probleme. O sa spuneti ca m-am sucit la 180 de grade, stiindu-mi pozitia mea anti-vaccinare. Nu, nu-i asa… Pur si simplu, am stat si m-am gandit si am zis sa am incredere in specialisti si ma conformez pozitiei lor… insa cu o singura conditie. Vreau ca cineva sa-si asume responsabilitatea. Adica, daca fereasca Dumnezeu s-ar intampla ceva cu ai mei copii, in urma vaccinarilor obligatorii, cineva sa plateasca pentru asta. Dar, n-ar trebui sa-mi fac griji, pentru vaccinurile sunt sigure si sanatoase, nu?

De aceea, poate ca ar trebui ca, odata cu vaccinarile obligatorii pentru copii, medicul de familie sau medicul pediatru sau specialistii de la Directiile de Sanatate Publica sa semneze si sa-si asume responsabilitatea pentru siguranta vaccinurilor, impreuna cu companiile farmaceutice producatoare. Nu-i asa ca-i corect? Spuneti ca vaccinurile sunt sigure? Si ne obligati ca ai nostri copii sa fie vaccinati? Perfect, atunci asumati-va responsabilitatea domnilor medici! Garantati cu semnatura voastra pentru sanatatea copiilor nostri. Asumati-va responsabilitatea afirmatiilor voastre! Iar daca gresiti, sa platiti!

Unii o sa spuna ca nu-i corect sa-i bagam in aceasta chestiune pe medicii pediatri / specialisti, pentru ca ei s-ar putea sa fie obligati de lege sau de Ministerul Sanatatii sa faca aceste vaccinuri. Insa stau si ma gandesc: daca tu ca medic ai constiinta si ai dubii ca unele vaccinuri n-ar fi bune, cum ar putea constiinta ta sa execute un act medical fara sa crezi in el? Inainte de a respecta regulile medicale, trebuie sa respecti juramantul lui Hipocrate, care spune ca trebuie sa actionezi doar in interesul pacientului tau. Daca ai constiinta si te indoiesti de eficacitatea vaccinurilor si nu vrei sa-ti asumi responsabilitatea pentru vaccinare, atunci ori iti dai demisia, ori te lupti cu sistemul si arati pana in panzele albe unde greseste. Dar, multi medici sunt lasi si nu vor sa-si asume nicio responsabilitate…

In America, se poarta aceeasi discutie si exista puternice curente anti-vaccinare, dar si pro-vaccinare obligatorie. Pe site-ul preventdisease.com, exista un formular de 3 pagini, in care medicii care recomanda si doresc vaccinarea obligatorie sunt invitati/rugati sa semneze un formular in care acestia garanteaza faptul ca vaccinurile facute copiilor sunt sigure. Am facut un rezumat al acestui formular… foarte interesant! Oare are curaj vreun medic din Romania sau din alte tari sa-l semneze?

Garantie de medic privind siguranta vaccinarii

Eu (numele medicului, gradul) ….. sunt medic rezident / specialist / primar in …… Specialitatea mea medicala este …… Am o intelegere aprofundata a riscurilor si beneficiilor tuturor medicamentelor pe care le prescriu sau le administrez pacientilor mei.

In cazul lui (numele pacientului) ……, varsta ………, pe care l-am examinat, cred ca exista anumiti factori de risc care justifica vaccinurile recomandate. Iata o lista de factori de risc si vaccinuri care il vor proteja pe pacient:

Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..

Sunt constient de faptul ca vaccinurile pot contine in mod obisnuit mai multe dintre urmatoarele ingrediente:

* Hidroxid de aluminiu;
* Fosfat de aluminiu;
* Sulfat de amoniu;
* Amfotericina B;
* Tesuturi animale: sange de porc, sange de cal, creier de iepure etc;
* Embrion de pui, oua de gaina, oua de rata;
* Betapropiolactone;
* Formaldehida;
* Formol;
* Gelatina;
* Glicerol;
* Celule diploide umane (provenind din tesutul fetal uman avortat);
* Thimerosal de mercur;
* Glutamat monosodic;
* Neomicina;
* Sulfat de neomicina;
* Fenoxietanol (antigel);
* Difosfat de potasiu;
* Monofosfat de potasiu;
* Polimixina B;
* Polisorbat 20;
* Polisorbat 80;
* Proteine MRC5 reziduale;
* Sorbitol;
* Tributilfosfat etc.,

si, prin prezenta, garantez ca ingrediente posibile sunt sigure pentru injectarea in corpul pacientului meu. Am citit rapoartele care spun ca Thimerosalul ar provoca grave leziuni neurologice si imunologice, si consider ca acestea nu sunt credibile. De asemenea, garantez ca vaccinurile pe care pacientul meu le va face nu contin impuritati daunatoare.

Opinia mea profesionala este aceea ca vaccinurile …………. sunt sigure pentru administrare la un copil cu varsta mai mica de 5 ani. Emit aceasta garantie profesionala pentru siguranta vaccinurilor recomandate, pentru …… (numele pacientului) si imi asum responsabilitatea.

Data………….. Semnatura medic….

Notar public,

P.S. OK… Vreau si eu sa vad medici si specialisti, care sustin cat de bune si de sigure sunt vaccinurile, sa semneze o declaratie asemanatoare si sa isi asume toate riscurile. De asemenea, aceeasi declaratie sa o semneze si conducerea companiei farmaceutice producatoare de vaccinuri. Daca vaccinurile sunt atat de sigure, nu vad niciun impediment de ce n-ar semna-o… Punem pariu ca nimeni nu ar dori sa-si asume un asemenea risc? 

Sursa: lovendal
Foto: agerpres
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vreți să-mi vaccinați copiii? Nicio problemă! Total de acord! Doar semnați această declarație…

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu