Posted by / miercuri, 17 februarie 2016 / No comments / , ,

Scapă de dureri de cap cu ajutorul unui instrument de scrisPublicitate
Un articol de Ileana Mladinoiu

Cine oare nu s-a confruntat cu puternice dureri de cap, motiv de discomfort fizic si mental in momentul in care cel/cea cu pricina este afectat?

Durerile de cap obisnuite au cauze multiple si de aceea un tratament potrivit este greu de determinat.

Derutati, incepem vizitele prin farmacii, la medici, fara sa banuim ca mult mai la indemana exista o metoda ce poate parea unora putin ciudata, insa cu rezultate optime in eliminarea neplacutelor cefalee.

scapa de durerile de cap cu un creion


Avem ca punct de sprijin explicatiile oferite de catre cercetatoarea Jane Leonard, legate de un truc banal, imposibil de evitat.

Este vorba de un simplu creion care inlocuieste lejer tratamentul medicamentos.

Durerile de cap/cefaleele, benigne, a nu se confunda cu migrenele, se manifesta printr-o presiune la nivelul capului. “In general, sunt cauzate de contractii ale muschilor fetei, gatului si maxilarului”, precizeaza dr. Jane Leonard.

Multi pacienti avuti sub stricta observatie a specialistului mentionat fac referire la tample, ca sa indice sursa durerii.

Mergand mai departe, Jane Leonard opineaza ca durerea vine de la “contractia unui muschi in forma de evantai pe care-l gasim in zona tamplelor, denumit temporal”.

De asemenea, cercetatoarea sustine ca la originea cefaleelor poate sta si disfunctia articulatiei temporomandibulare. Maxilarul inclestat ca si scrasnitul dintilor in timpul somnului provoaca respectiva tulburare.

Pentru a veni de hac spasmelor in discutie, dr. Jane Leonard ne vorbeste de faptul ca trebuie “tratat” factorul ce le declanseaza, anume stresul. Cum? Prin destinderea maxilarului, folosind diverse tehnici si a fruntii.

O metoda mai putin cunoscuta

Tineti un creion intre dinti timp de mai multe minute fara sa-l muscati. 

Acesta este un exercitiu util pentru relaxarea muschilor masticatori ce sufera de spasme in timpul disfunctiei articulatiei temporomandibulare, cum spuneam anterior.

Solutiile holistice sunt recomandate ca fiind eficace pentru a trata durerile de cap, tinand cont ca foarte importanta este depistarea cauzei principale, de exemplu stresul sau anxietatea.

Totusi, daca durerile din aceasta zona importanta a organismului persista, nimeni nu va impiedica sa recurgeti la analgezice naturale cum ar fi cele de mai jos.

Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Scapă de dureri de cap cu ajutorul unui instrument de scris

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu