Posted by / joi, 4 februarie 2016 / No comments /

Neiertarea este nocivă și produce cancer!Publicitate
Neiertarea este clasificata in tratatele de medicina drept o boala. Potrivit dr. Steven Standiford, sef de chirurgie la Centrul de Tratament al Cancerului din Statele Unite ale Americii, refuzul de a ierta ii imbolnaveste pe oameni.

Pornind de la aceeasta idee, terapia iertarii este acum folosita pentru a ajuta la tratarea bolilor, cum ar fi cancerul.

neiertarea produce cancer


"Este important sa tratezi ranile sau tulburari emotionale deoarece ele chiar pot impiedica reactiile la tratamente, chiar dorinta de a urma un tratament", a explicat Standiford. Dintre toti pacientii cu cancer, 61% au probleme cu iertarea, si dintre acestia, la mai mult de jumatate sunt severe, potrivit unui studiu efectuat de Dr. Michael Barry, un preot si autor al cartii, Proiectul Iertarea.

"Inmagazinarea acestor emotii negative, aceasta manie si ura, creeaza o stare de anxietate cronica", a spus el.

"Anxietatea cronica produce foarte previzibil exces de adrenalina si cortizol, ceea ce diminueaza productia de celule natural killer, soldatii corpului in lupta impotriva cancerului", a explicat el.

Barry a mai spus ca primul pas in procesul de invatare a iertarii este sa realizam cat de mult am fost iertati de Dumnezeu.

"Atunci cand o persoana iarta din inima - care este standardul de aur, vedem in Matei 18, iertarea din inima - ea este capabila sa gaseasca un sentiment de pace. Destul de des pacientii nostri se refera la faptul ca se simt mai usori. ", a spus el.

Barry a mai spus ca cei mai multi oameni nu isi dau seama ce furie si ura poarta, pana cand nu au lasat-o sa plece.


Sursa:suntsanatos
Sursa originala a articolului:cbn.com
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Neiertarea este nocivă și produce cancer!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu