Posted by / sâmbătă, 6 februarie 2016 / No comments / ,

Dacă ai o aluniță în unul dintre aceste 7 locuri de pe corp, atunci acest articol este pentru tine!Publicitate
Un articol de Razvan

Orice persoana are alunite mari sau mici, iar acestea pot avea diferite semnificatii. Unele alunite au un impact asupra sanatatii, altele asupra personalitatii, altele asupra norocului. Fiecare isi doreste sa aiba o soarta buna, dar unde ar trebui sa aiba alunita care sa guverneze asupra bunastarii?

ce spun alunitele despre tine1. Alunita de pe tampla

Numim aceasta parte a tamplei Palatul migrator/ Gongul migrator; se refera la o persoana care calatoreste, se detaseaza in interes de serviciu si alte situatii legate de deplasari. Daca alunita este una mica, inseamna ca drumul va fi unul incununat de succes; daca alunita este mai mare, atunci calatoria nu va fi usoara.

2. Alunita dintre sprancene

Numim acest loc sectorul carierei, Palatul carierei, care face referire la dezvoltarea carierei unei persoane si la avansarea in cariera. Alunita plasata aici poate semnifica o promovare, o marire sau invidia celorlalti. Daca este o alunita mica, poate insemna o veste buna, de exemplu ca persoana in cauza va deveni faimoasa; daca alunita este una mare, inseamna ca in jurul varstei de 28 de ani persoana se va confrunta cu situatii dificile, fie chiar si sentimental.

3. Alunita de pe pleoapa

Daca alunita se gaseste pe pleoapa, atunci este legata de sectorul caminului. In cazul in care este o alunita mica, atunci esti o persona versatila, sociabila, care se face placuta de cei din jur si care poate deveni usor lider; daca alunita este una mare, inseamna ca ai dificultati de integrare, esti mai rezervat, mai putin eficient in indeplinirea unor sarcini.

4. Alunita de deasupra buzei superioare

Daca ai o alunita pe buza superioara, inseamna ca esti o persoana preocupata de mancare si imbracaminte, care este sociabila, se intelege bine cu cei din jur si se bucura de popularitate.

5. Alunita de pe pometi

Daca ai o alunita pe pometi, inseamna ca te bucuri de putere la locul de munca; daca alunita este mare, este posibil ca bunastarea vietii tale sa scada.

6. Alunita din palma

Daca ai o alunita in palma, inseamna ca te descurci financiar, esti istet, ambitios, si ai sanse sa ajungi repede sef. Esti o persoana cu resurse financiare, un bun manager. Ca femeie, poti prelua fraiele casei.

7. Alunita din talpa

Daca ai o alunita in talpa, poate semnifica inclinatia catre calatorie, iesiri, plimbari si asa mai departe. O alunita mica poate indica faptul ca esti o persoana placuta la locul de munca, cu inclinatii de lider; daca alunita este mare, poate indica faptul ca in jur exista persoane care iti vor raul.

Ia aminte despre semnificatiile alunitelor si ai grija cu cine umbli!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa:sportonlinegroup. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dacă ai o aluniță în unul dintre aceste 7 locuri de pe corp, atunci acest articol este pentru tine!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu