Posted by / sâmbătă, 27 februarie 2016 / No comments / ,

Ai idee de ce există proeminențe pe tastele F și J de la calculator?Publicitate
Un articol de Razvan

Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce exista proemintente pe tastele F si J ale tastaturii calculatorului tau?

iata de ce literele F si J sunt proeminente pe tastatura


Proeminentele de pe tastele F si J ale tastaturii calculatorului au rolul de a facilita accesul utilizatorilor la reperarea rapida a tastelor, fara a privi tastatura.

Motivul pentru care aceste proeminente exista doar pe aceste doua taste, este faptul ca ele sunt asezate in pozitia ideala pentru mana in timpul tastarii.

Prin asezarea degetelor index pe aceste doua taste, mana stanga are acoperire pentru literele A, S, D, si F, in timp ce literele J, K, L, sunt la indemana mainii drepte.

Degetele mari sunt plasate pe butonul space. Proeminentele tastelor au fost introduse de June E.Botich ca mod de a creste viteza si precizia utilizarii tastaturii.

Prin plasarea acestor doua proeminente este mult mai usor sa utilizezi tastatura fara a o privi.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Ref.healthtipssource.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ai idee de ce există proeminențe pe tastele F și J de la calculator?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu