Posted by / marți, 12 ianuarie 2016 / No comments / ,

Pune-ți palmele una lângă alta și vezi dacă aceste linii se suprapun. Iată semnificația!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cititul in palma este un obicei vechi de mii de ani.Aceasta practica este comuna si in zilele noastre si exista, cu siguranta, un motiv pentru care a rezistat timp indelungat si pentru care inca fascineaza oamenii.

semnificatia liniilor din palme


In timp ce unii o ignora in mod natural, socotind-o inselatorie, altii o percep eronat. Poti sa iti faci o citire rapida in palma si sa observi cat de intemeiata este sau nu aceasta practica.

La baza palmei se gaseste prima linie importanta, pe care oricine o poate observa uitandu-se la palme.

Linia casatoriei poatr fi usor citita de tine. Pur si simplu, apropie-ti palmele.

Iata semnificatia:

Daca liniile se afla la aceeasi inaltime, inseamna ca esti o persoana calma, draguta, relativ stabila, care da dovada de compasiune. Nu iti place sa ai in jurul tau persoane aspre si tumultoase. Partenerul tau poate fi o persoana indragita de familia si prietenii tai.

Daca linia de pe dreapta este mai inalta decat cea de pe stanga, asta inseamna ca devii tot mai intelept cu trecerea timpului, inclinat catre persoanele mature, ca nu iti pasa de gura lumii si ca esti cu picioarele pe pamant. Exista sanse de 70% sa ai un partener mai in varsta decat tine.

In cazul in care linia de pe palma stanga este mai inalta decat cea de pe palma dreapta, acest lucru semnifica faptul ca esti o persoana puternica, increzatoare in fortele proprii si luptatoare. Atragi atentia si probabil te vei casatori cu o persoana mai tanara, sau de alta origine.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Sursa:damn.Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pune-ți palmele una lângă alta și vezi dacă aceste linii se suprapun. Iată semnificația!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu