Posted by / miercuri, 13 ianuarie 2016 / No comments / ,

Informația de ultimă oră: Dă jos încălțămintea de stradă imediat cum intri pe ușă pentru a te proteja de această boală nou descoperită!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Potrivit unui studiu recent desfasurat la Universitatea din Houston, aproape 39% din incaltamintea de exterior examinata a prezentat pe suprafata de contact a talpilor urme de contaminare cu bacterii C. diff (Clostridium difficile), o amenintare serioasa pentru sanatatea publica.

Aceste bacterii s-au dovedit a fi foarte rezistente la antibioticele conventionale.

da jos incaltamintea de strada cand intri in casa


Aceste bacterii pot provoca diaree severa si, prin consecinta, inflamarea severa a colonului si alte grave probleme de sanatate adiacente cu grad scazut de responsivitate la tratamentele antibiotice existente.

„Exista multe surse de infectie care pot duce la contaminarea pantofilor, asa ca pragul locuintei se poate contamina foarte usor”, explica autorul studiului, M. Jahangir Alam, Ph.D.

Pe langa aceste bacterii se numara si multe alte tipuri de microorganisme periculoase ce pot contamina cu usurinta locuinta. De exemplu, podelele toaletelor publice contin aproximativ 2 milioane de bacterii pe cm patrat, in timp ce capacul vasului de toaleta din baia propriei locuinte contine, in medie, doar in jur de 50 de bacterii pe cm patrat.

Este un motiv real de ingrijorare, mai ales daca ai copii! Ia masuri!

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Sursa:explicitgists.Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Informația de ultimă oră: Dă jos încălțămintea de stradă imediat cum intri pe ușă pentru a te proteja de această boală nou descoperită!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu