Posted by / sâmbătă, 9 ianuarie 2016 / No comments / ,

Atenție, părinți! Iată ce se poate întâmpla în cazul în care copiii voștri privesc desene animate mai mult de o oră!Publicitate
Un articol de Maya

De obicei, parintii le dau voie copiilor sa se uite la desene animate pentru mai multe ore pe zi, astfel incat ei sa isi vada linistiti de treburi. Oricum ar fi, trebuie sa stiti faptul ca in urma cercetarilor efectuate s-a constatat faptul ca privitul la televizor mai mult de o ora poate fi daunator copiilor.

ce se intampla daca copiii privesc prea mult desene animate

Mai mult, conform specialistilor, copii care petrec mai mult de o ora pe zi in fata televizorului se confrunta cu probleme de somn, obezitate, dificultati de concentrare si comportament agresiv.

Asadar, in locul desenelor animate se recomanda ca acestia sa citeasca ori sa se joace cu parintii lor.

Atunci cand copilul isi doreste sa se uite la TV, cea mai buna alegere este sa faca asta impreuna cu familia. Cercetatorii avertizeaza ca nu este indicat sa existe un televizor in camera copilului, precum si ca acesta nu trebuie sa se uite mai mult de 4 ore pe saptamana la TV.

Ca optiuni, cercetatorii recomanda ore de inot, sport, recreere in natura, sau pur si simplu sa stea si sa vorbeasca cu ceilalti. Aceste metode vor sprijini si incuraja gandirea creativa si constructiva a copiilor, ajutandu-i sa poata face propriile alegeri intr-o maniera critica.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:healthtipssource. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Atenție, părinți! Iată ce se poate întâmpla în cazul în care copiii voștri privesc desene animate mai mult de o oră!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu