Posted by / marți, 5 ianuarie 2016 / No comments / ,

Atenție: Nu cumpăra aceste produse! Pot conține aditivi cancerigeni!Publicitate
Un articol de Maya

Un studiu a constatat ca triclosanul provoaca fibroza hepatica si cancer la soarecii de laborator expusi la aceasta substanta. Fibroza hepatica este o boala care poate evolua in timp in ciroza, provocand leziuni hepatice grave.

nu cumpara aceste produse

Aditivul triclosan este introdus in multe produse casnice, cosmetice si de ingrijirea corpului, asa cum sunt sapunul, pasta de dinti sau samponul obisnuit.

Oamenii de stiinta au descoperit ca expunerea pe termen lung la aceasta substanta chimica are consecinte grave pentru sanatate. Desi studiile au vizat doar populatii de soareci, cercetatorii sunt convinsi ca rezultatele obtinute sunt relevante si pentru oameni.

Dupa cercetari amanuntite desfasurate in Statele Unite pe o perioada de peste 40 de ani, nu s-au descoperit niciun fel un fel de dovezi care sa indice ca triclosanul, ingredientul activ din multe sapunuri antibacteriene, geluri, servetele umede, ar fi in vreun fel benefic pentru sanatatea corpului.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:sportonlinegroup. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Atenție: Nu cumpăra aceste produse! Pot conține aditivi cancerigeni!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu