Posted by / luni, 18 ianuarie 2016 / No comments / ,

Ai degetul arătător de la picior mai lung decât celelalte degete? Află ce semnifică acest lucruPublicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

De mai bine de 5000 de ani, in cultura chineza si indiana se practica cititul in talpa. Aceste culturi estice considera ca picioarele reflecta indeaproape starea celorlalte parti ale corpului. Potrivit acestor practici, urmele de bataturi si durerile din talpa indica probleme de sanatate in alte zone din corp.

De exemplu, curbura talpilor indica starea coloanei vertebrale, astfel ca problemele de platfus pot semnala afectiuni ale spatelui. De asemenea, se crede ca mintea si corpul sunt adanc interconectate, astfel ca problemele de personalitate pot genera afectiuni fizice.

ce reprezinta degetul aratator mai lung


Dar sa fie oare adevarat?

Reflexologul Jane Sheehan este convinsa ca laba piciorului dezvaluie totul despre o persoana, pornind de la functionarea digestiei pana la starea relatiilor interumane. O simpla inspectie a fizionomiei picioarelor te poate ajuta sa afli daca esti o persoana aventuroasa si curajoasa, sau o persoana linistita si dornica de stabilitate, ordine si armonie.

Iata ce consemneaza Jane Sheehan in ghidul ei de interpretare:

DEGETUL "MARE" (haluce)

Persoanele al caror deget mare este cu mult mai lung decat celelalte degete de la picioare sunt inteligente si creative. Ele gasesc intotdeauna cele mai bune solutii pentru problemele cu care se confrunta. Sunt capabile sa priveasca lucrurile din toate unghiurile, dar pot avea probleme de concentrare si de indeplinire a planurilor pe care si le propun.

Daca degetul mare este mai mic decat celelalte degete, inseamna ca esti capabil sa indeplinesti mai multe sarcini simultan. Esti un administrator competent si eficient. Adeseori te folosesti de carisma pentru a-ti impune ideile.

"ARATATORUL" de la picior (falanga proximala)

Persoanele cu un deget "aratator" lung sunt lideri foarte abili. Sunt firi dinamice si creative, dar si autoritare si competitive. Sunt, insa, mereu in cautare de armonie.

DEGETUL "MIJLOCIU" de la picior (falanga mijlocie)

Persoanele cu un deget "mijlociu" lung sunt energice si ingenioase, mai ales la locul de munca. Sunt firi perfectioniste, iar determinarea si energia de care dau dovada le ajuta de multe ori sa isi concretizeze cu succes eforturile. Principalul dezavantaj este ca se implica prea mult in activitatile de serviciu ca sa le mai ramana timp si pentru familie si distractie. Persoanele cu un deget mijlociu scurt gusta viata din plin. Le place sa se relaxeze si nu fac excese, mai ales atunci cand vine vorba de a depune efort la serviciu.

DEGETUL "INELAR" de la picior (falanga distala)

Persoanele care au degetul inelar de la picior lung si drept pun mare pret pe familie. Daca degetul este arcuit, inseamna ca sunt sortiti sa aiba parte de necazuri in relatiile cu cei dragi. Sunt persoane empatice, devotate si implicate, dar tind sa fie nefericite in viata de familie. In plus, le este foarte greu sa se detaseze de problemele celor din jur. Trebuie sa invete sa se destinda si sa nu-si mai faca mereu griji cu privire la problemele altora. Persoanele cu un deget inelar scurt sunt exact opusul celor de mai sus, relatiile personale si chestiunile familiale nefiind nici pe departe atat de importante pentru ele.

DEGETUL MICde la picior

Persoanele al caror deget mic de la picior este foarte scurt au un comportament copilaros. Fug de responsabilitati si se plictisesc repede. Din acest motiv, sunt mereu in cautare de lucruri noi care sa le capteze interesul. Sunt firi distractive, calme si glumete.

Persoanele care poseda abilitatea de a-si misca degetul mic de la picior independent de celelalte degete sunt firi impulsive, aventuroase si fermecatoare. Cele care nu au aceasta abilitate prefera rutina si ordinea, si pun mare pret pe loialitate.

DEGETELE CU LUNGIME PROGRESIV MAI MARE

Daca fiecare dintre degetele de la picioare este mai mare decat cel de dinaintea lui, trasand o linie ascendenta uniforma, este semn ca persoana are o fire metodica, exacta si practica. Acest tip de personalitate duce intotdeauna la bun sfarsit lucrurile incepute.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Sursa: beforeitsnews. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ai degetul arătător de la picior mai lung decât celelalte degete? Află ce semnifică acest lucru

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu