Posted by / vineri, 8 ianuarie 2016 / No comments / ,

Activarea prin presopunctură a acestor zone de pe nas atrage fericire și prosperitate! Reprezentare graficăPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Poate suna stupid, dar stimularea prin apasare a acestor zone de pe nas iti influenteaza propria energie si energia celor din jur pentru a atrage succes!

Carlton Smith, un acupuncturist australian, are o teorie interesanta despre modul in care poti atrage bani si succes prin intermediul presopuncturii nasului. Potrivit acestuia, cu totii suntem invaluiti de o vibratie energetica ce poarta denumirea de aura corporala. Prin aura construim relatii cu alte persoane, de exemplu oameni care ne pot ajuta sa atingem succesul dorit si sa castigam bani.

presopunctura atrage fericireaAcupuncturistul adauga faptul ca anumite zone de pe nas sunt conectate la acele straturi ale aurei care indeplinesc rolul de receptie. Piedicile financiare si de la locul de munca sunt puse pe seama blocajelor de receptie ale aurei. Iata ce tehnica recomanda acesta pentru deblocarea acestor zone.

Smith a realizat o cercetare asupra unui numar de 347 de voluntari care au aplicat aceasta tehnica zilnic, in fiecare dimineata si seara, timp de 18 saptamani. In acest rastimp, 91 la suta dintre ei s-au bucurat de imbunatatiri drastice a situatiei lor financiare. Incearca si tu metoda! N-ai nimic de pierdut, ci numai de castigat!

Rezerva-ti in fiecare dimineata si seara putin timp doar pentru tine. Stai singur intr-o camera si relaxeaza-te. Stimuleaza prin apasare zonele ilustrate in imagine, mentinand o presiune constanta timp de cel putin 10 secunde. Incepe cu zona 1, careia trebuie sa ii dedici in intregime prima saptamana a operatiunii de echilibrare a aurei. Aloca pe rand cate o saptamana intreaga tuturor celorlalte zone in parte pana la stimularea tuturor celor 7 zone si parcurgerea completa a ciclului de 7 saptamani.

Atunci cand stimulezi o zona, concentreaza-te si vizualizeaza situatia descrisa mai jos pentru fiecare punct in parte:

Zona numarul 1 – Progres la locul de munca si avansare in cariera

Imagineaza-te la un nou loc de munca, indeplinind o slujba cu o responsabilitate crescuta si, desigur, mai bine remunerata.

Zona numarul 2 – Mostenire si daruri

Imagineaza-te bucurandu-te de vestea ca ai primit un dar pretios sau o mostenire consistenta care sa iti schimbe radical viata.

Zona numarul 3 – Datorii si taxe

Imagineaza-te in postura unei persoane muncitoare, harnice si pretuite care merita din plin sa fie exonerata de datorii si de taxe.

Zona numarul 4 – Loterie

Joaca la loterie in saptamana in care stimulezi aceasta zona (fara sa iti asumi insa riscuri financiare substantiale) si imagineaza-ti ca tragi potul cel mare.

Zona numarul 5 – Donatii si burse

Imagineaza-ti ca esti o persoana multilateral talentata care merita din plin sa i se acorde donatii sau burse.

Zona numarul 6 – Actiuni, fonduri de investitii

Imagineaza-ti ca investesti cu succes intr-o anumita afacere, fond de investitii sau la bursa de valori, si ca banii investiti se intorc catre tine inzecit.

Zona numarul 7 – Cresteri salariale

Imagineaza-ti ca esti rasplatit cu un salariu mai mare pentru aceeasi slujba pe care o detii, desigur, in semn meritoriu.

Reia ciclul de la inceput pana ce ti se deschid noi perspective si incepi sa atragi succesul dorit.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Sursa:healthtipssource. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Activarea prin presopunctură a acestor zone de pe nas atrage fericire și prosperitate! Reprezentare grafică

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu