Posted by / sâmbătă, 19 decembrie 2015 / No comments / ,

După ce vei citi asta, nu vei mai folosi căști mici pentru telefon!Publicitate
Un articol de Cristian Iacov

In ziua de azi, castile de urechi clasice sau cele cu dispozitive bluetooth au inceput sa fie un accesoriu nelipsit din geanta fiecarei persoane, fie ca este un adolescent care asculta muzica, fie ca este un om de afaceri care vorbeste foarte mult la telefon.

nu folosi casti pentru telefon

Aceste accesorii au multe avantaje - sunt mici,ieftine, practice si te scapa de multe inconveniente!

Problema este ca multi dintre noi nu stim faptul ca aceste dispozitive sunt un real pericol pentru auz.

Un studiu recent a aratat ca 1 din 4 romani adolescenti sufera din cauza acestei probleme. Ceea ce este si mai grav e faptul ca pierderea auzului nu este reversibila. Cu cat este ignorata aceasta problema si cu cat trece drept neobservata, cu atat mai mult avanseaza afectiunea.

In zilele noastre procentul de pierdere a auzului a inregistrat o crestere cu 30% in comparatie cu anii 90'.

Asadar, daca folosesti in mod regulat aceste dispozitive, renunta cat mai repede la ele. Desi utile in mediile zgomotoase, cum ar fi sala de sport sau locul de munca, acestea iti pot distruge auzul, chiar daca nu le folosesti la capacitate maxima.

Cand sunetele sunt indreptate direct in ureche, undele sonore ating fire minuscule de par, care transforma sunetele in semnale ce merg direct la creier. Volumul nu este important, chiar si sunetele usoare pot atinge acele fire mici.

In schimb, folosirea castilor clasice, care acopera integral partea exterioara a urechii, nu este daunatoare. E mai bine sa faci abstractie de sunetul de afara, protejandu-ti urechile in acelasi timp.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului După ce vei citi asta, nu vei mai folosi căști mici pentru telefon!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu